Winterberg Vakantie - Wat is er te doen in en rondom Winterberg

home
Menu

Winterberg

Winterberg skischans

"Winterberg heeft voor iedereen wel iets te bieden"

Centrum Sauerland

Winterberg is het bruisende centrum van het Sauerland. Het Sauerland in Duitsland biedt ongekende mogelijkheden op slechts 3 uur rijden vanaf Utrecht. Van origine is het een stad en er wonen momenteel ongeveer 15.000 mensen.

In zowel zomer als winter is er in Winterberg veel te zien en te beleven. Bekend is dat Winterberg een wintersportgebied is, maar wist U dat er alleen in Winterberg al 30 afdalingen zijn en 24 liften? In totale gebied in en rondom Winterberg (Wintersport Arena) zijn in totaal 83 afdalingen en 60 liften.

Meer dan skiën

Minder bekend is dat er in Winterberg ook heel veel te doen is als er geen sneeuw ligt, wacht dacht U van tubing, bullracen, de rodelbaan en het klimpark. Op onze website vindt U daarom ook meer informatie over de niet-wintersport mogelijkheden.

VVV

Voor nog meer informatie kunt U uiteraard ook even langs de VVV. Wandelkaarten, de E-bikes, informatie over uitstapjes, U vindt het er allemaal. Het VVV kantoor zit tegenwoordig aan de Hauptstrasse 6.

Op de pagina’s op deze website onder het menu-item Winterberg vindt U een greep uit de mogelijkheden van bezienswaardigheden. In onze appartementen ligt een informatieboek waar nog veel meer informatie staat.