Winterberg Vakantie - Uitgaansgelegenheden in Winterberg

home
Menu

Uitgaan in Winterberg

Winterberg restaurant Neue Mitte

"Lekker biertje of lekker dansen?"

Zoals je van een toeristische plaats kunt verwachten, zijn er in Winterberg genoeg uitgaansmogelijkheden. Van bar tot disco en van bioscoop tot bowlingbaan, er is genoeg vertier.

Laten we de reguliere restaurants even buiten beschouwing, dan zijn er nog een aantal combinaties van restaurant en bar. Dus zowel voor als na het eten is het daar goed en gezellig vertoeven. Voorbeelden van een aantal leuke restaurants/bars zijn Täglich, Neue Mitte, de Ierse pub en de Hessenkeller.

Een avondje bowlen of de kegelbaan is ook bij de Duitsers favoriet. Tegenover het station zit een bowlingcentrum en in het industriegebied Remmewiese zit een heel groot kegel/dans paleis. Een combinatie van bowlen, kegelen en dansen. In dit industriegebied zit ook de Alpenrausch, een grote disco waar tot in de late uurtjes gedanst kan worden. Daarnaast zit nog een nachtclub.

Dichtbij het Kurpark zit de Tenne een combinatie van dar/disco waar met name veel Duitsers komen. In het centrum van Winterberg zitten een aantal cafés waar je uitstekend terecht kunt voor een avondje uit.

De Volldampf is een café in de stijl van treincoupés waar je prima een glas kunt drinken, in een gezellige ambiance. Tiffany’s daar tegenover is een loungecafé waar je tot in de late uurtjes terecht kunt.

Uiteraard kunt U in onze appartementen gezellig de avond doorbrengen, maar als U uit wilt gaan dan zijn er in Winterberg genoeg mogelijkheden!