Winterberg Vakantie - Groot aanbod van restaurants in Winterberg

home
Menu

Restaurants in Winterberg

Winterberg restaurant pizzeria Colosseum

"Tientallen restaurants in Winterberg bieden voor elk wat wils"

In Winterberg zijn tientallen restaurants. De meeste restaurants zitten in de Hauptstrasse, Am Waltenberg en rondom het centrale plein. Er is genoeg variatie en al komen ook wij al jaren in Winterberg, we hebben nog niet alle restaurants gehad.

De prijzen liggen beduidend lager dan in Nederland en dat is het hele jaar door. Dus niet tijdens het hoogseizoen ineens veel hogere prijzen, als voorbeeld: een pizza Margeritha bij Pizzeria Colosseum (de beste pizzeria in de wijde omgeving) kost EUR 5,-.

Ook de diverse restaurants op de pistes zijn niet duur. Zo is uit eten gaan leuk!

Er zijn specialiteiten restaurants zoals Grieks, Italiaans en Chinees, maar er is echt voor elk wat wils. Zo zijn er ook typisch Duitse restaurants voor bijvoorbeeld het eten van een goede schnitzel. Bij Täglich hebben ze fantastische kaassoep en in het Nudelhaus hebben ze vele soorten pasta.

De Ierse pub serveert uitstekende biefstuk en ‘Neue Mitte’ heeft lekkere saté. In de diverse hotels met restaurant is het over het algemeen iets chiquer in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Hessenkeller; hier eet U in een ambiance van een gezellige kroeg, maar wel lekker!

De horeca verandert continue en ook in Winterberg is dat het geval. Sinds 2010 is het restaurant Kartoffelkiste geopend. Hier worden allerlei gerechten op basis van aardappelen geserveerd.

In 2011 is het restaurant Almhütte geopend, geheel in stijl van een grote skihut wordt hier van alles geserveerd in een gezellige sfeer.