Winterberg Vakantie - Wat is er te doen in de omgeving

home
Menu

Omgeving van Winterberg

Miniatuur Skischans Winterberg Rotonden

"Er is genoeg te doen in de omgeving van Winterberg!"

In Winterberg is genoeg te beleven, maar ook in de omgeving zijn nog genoeg andere plaatsen die het bezoeken waard zijn. Of U nu wilt rondslenteren in interessante dorpjes of actief wilt doen op de kartbaan of in een pretpark. U vindt het allemaal in het Sauerland.

Sauerland kaart: gratis openbaar vervoer

Met de Sauerlandkaart kunt U gratis reizen met de bus en de trein in het Sauerland. Ook krijgt U met deze kaart korting bij heel veel bedrijven. Korting krijgt U onder andere bij de skiliften, de rodelbaan, de Panoramabrug, het klimbos en de Jakobus baan.

Als U het Sauerland wilt verkennen kunt U dat met eigen vervoer doen, maar dus ook met de trein of bus. Voor iedere overnachting moet toeristenbelasting worden betaald, maar daar krijgt U dan wel iets voor terug: de Sauerlandkaart.

Iedereen die ouder is dan 15 jaar betaalt EUR 2,- per overnachting. Bij ontvangst van Uw informatiepakket treft U ook deze Sauerlandkaart aan, met de vermelding van het aantal personen ouder dan 15.

Informatieboek

Op de pagina’s op deze website vindt U een greep uit de mogelijkheden van bezienswaardigheden. In onze appartementen ligt een informatieboek waar nog veel meer informatie staat.