Winterberg Vakantie - Gastenboek feb/mrt 2014

home
Menu

Gasten vertellen over onze appartememten

Winterberg Kletterwald Klimbos kabelbaan

Alles was precies zoals omschreven.

Vakantie : 09-03-2014
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : S. Barelds

We hebben een super weekend gehad...alles was netjes geregeld...schoon en prima bedden...groot genoeg..een tip...verlichting bij de buitentrap...was erg donker...en toen ging het even mis...maar verder prima en zeker voor herhaling vatbaar...


Vakantie : 07-03-2014
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam. Van Aerle

We hebben een fijne tijd gehad in het appartement. Lekker ruim van binnen en van alle gemakken voorzien.
De ligging is ook heel mooi boven op de berg lekker dichtbij het centrum en de bakker supper.Een opmerking de dekbedden zijn wat aan de korte kant we hebben dat opgelost met een deken over de voeteinden.

We komen zeker nog een keer terug moeten even kijken waneer we volgend jaar willen gaan. Ook hebben we nog drie dagen kunnen skiën met de kinderen. Bedankt voor de goede service.


Vakantie : 22-02-2014
Appartement Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : K. Ritzen

We hebben een heerlijke week in Winterberg gehad. Helaas maar 1x op de latten gestaan ivm te weinig sneeuw. Maar we hebben ons goed vermaakt. Veel te zien en te doen in de omgeving. We hebben zelfs op de zomer rodelbaan gerodeld.


Vakantie : 22-02-2014
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : C. Kranendonk

Wij hebben een fijne week achter de rug, en de sleutels zijn weer retour! We hebben niet in het gastenboek geschreven ( veel te druk geweest : )

Het huisje was prima voor ons, netjes verzorgd op een paar slordigheidjes van de schoonmaak na. Verder was alles zeer schoon. Bedden waren prima, voldoende keukengerei e.d. Het enige wat ik zelf fijn zou vinden is een klein vriesvakje in de koelkast. Maar dit zijn allemaal muizenisjes hoor! Ik zou zo weer terug komen als we weer naar Winterberg gaan! Hartelijk bedankt voor het gebruik van jullie huisje en wie weet tot "ziens"!!


Vakantie : 18-02-2014
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : B. Ritmeester

Het waren 4 fijne dagen!


Vakantie : 18-02-2014
Appartement Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam v.d. Schaaf

Het is wat ons betreft prima verlopen, we hebben het naar onze zin gehad in het mooie, uime en complete appartement. Er was ook genoeg sneeuw om te skien, de woensdag was heerlijk. Helaas op donderdag stevige regen en natte sneeuw gehad waardoor we de eerder moesten stoppen met skien.

De buurt is rustig waardoor je lekker kunt slapen. Er zijn genoeg stoelen, een grote eettafel, lekkere "luie" zitplaatsen en voldoende slaapplaatsen om evt. nog eens met een wat grotere groep te zitten, eten en slapen.


Vakantie : 13-02-2014
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Arthur en Saskia

Was prima in appartement. Het is goed verzorgd, ruim en gunstig gelegen t.o.v. Centrum. Als we weer naar winterberg gaan, is dit 1e keus.


Vakantie : 10-02-2014
Appartement Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : D. Middeldorp

Het appartement was heerlijk. Van alle gemakken voorzien en ideaal voor gezinnen. Mijn zoon zei "mam blijven wij hier wonen". Dus zeker voor herhaling vatbaar!


Vakantie : 08-02-2014
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : A. Klootwijk

Ondanks dat er niet echt veel sneeuw viel was het goed qua weer. Appartement heerlijk rustig, goeie bedden dus prima geslapen. Alles ruim voldoende aanwezig wat erg prettig was. Voor kleine kinderen heerlijk ruim en onze peuter vond de tuin met sneeuw al geweldig, laat staan de bergen.

We hebben jullie kaartje met adresgegevens meegenomen voor als we nog eens naar Winterberg zouden gaan!


Vorige  1.. 5 6 7 8 ..42  Volgende

Winterberg Kletterwald Klimbos kratten

We hebben zeer genoten in Winterberg.