Winterberg Vakantie - Gastenboek 11-2013 t/m 01-2014

home
Menu

Gasten aan het woord

Winterberg Vakantie Appartement Eline voorzijde zomer

Wij hebben een heerlijk weekend gehad!

Vakantie : 31-1-2014
Vakantiewoning Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : A. Pruisen

We hebben heerlijke dagen gehad in Winterberg en het heeft ons aan niets ontbroken. Fijn huis, dicht bij het centrum, pistes snel te bereiken. Ook aan sneeuw ontbrak het niet. We komen al 6 jaar in Winterberg in de winter. Zullen Lisette zeker onthouden!

Met dank voor de goede service!


Vakantie : 28-01-2014
Vakantiewoning Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : E. Hut

Ik heb gisteravond de huissleutels op de post gedaan, dus ik denk dat jullie ze morgen weer hebben. Via deze weg wil ik jullie, ook namens de rest van de familie, heel erg bedanken voor de goede service. Het appartement was geweldig. Alles was schoon en van alle gemakken voorzien. We misten niets en hadden alle ruimte. Ook de ligging vonden we perfect, in 5 minuten stonden we midden in het centrum van Winterberg. Onverwachts is er nog heel veel sneeuw gevallen afgelopen weekend. Dus het kon voor ons helemaal niet meer stuk. De pistes waren open en we hadden echt een vakantiegevoel. Wij komen zeker weten volgend jaar weer terug naar Lisette!
Bedankt voor alles!


Vakantie : 20-01-2014
Vakantiewoning Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : M. van Krieken

Hierbij onze reactie m.b.t. jullie vakantiewoning. We hebben, ondanks dat er geen sneeuw lag, een fijn weekend gehad in jullie appartement!
1) Ruim appartement (ook badkamer en woonkamer) 2) Schoon 3) Prima luxe met vaatwasser, oven, magnetron, koffiezetapparaat, etc. 4) Douchekop was kapot, maar werd goed door jullie geregeld, zodat het alsnog gemaakt werd 5) Goed (mail)contact, enveloppe ontvangen voor de sleutels om terug te sturen, uitleg huisje, info omgeving.


Vakantie : 19-1-2014
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : E. Poppelaars

Omdat ik aansluitend meteen weer op vakantie ben gegaan ben ik nu pas in de gelegenheid om te antwoorden. Ons verblijf in het appartement was uitstekend. Wij hebben geen op- of aanmerkingen.


Vakantie : 11-01-2014
Vakantiewoning Winterberg : Eline en Lisette
Bericht in gastenboek van : C. Otten

Wij hebben het heerlijk gehad! Wel even puzzelen natuurlijk met de combinaties in de huisjes (3 gezinnen), maar dat wisten we. De lokatie vonden we heerlijk. Lekker dichtbij het centrum en de supermarkten. Goed uitzicht met het vuurwerk. Balen dat er geen sneeuw lag, de skilessen gingen niet door.
Maar goed, dat was niet anders, we hebben ons goed vermaakt. Fijn ook het boekje met things to do in de omgeving. Daardoor een hele dag in het zwembad van Willingen doorgebracht.


Vakantie : 09-01-2014
Vakantiewoning Winterberg : Eline en Lisette
Bericht in gastenboek van : R. Franken

Sorry voor late reactie, maar de sleutels zijn opgestuurd. We vonden het erg leuk in winterberg jammer van het weer, maar we hebben ons vermaakt.
Willen jullie laten weten wanneer je weer de boekingen gaat regelen voor dit jaar. Ik hou me aanbevolen voor weer rond de kerstdagen.
Groet van een tevreden klant


Vakantie : 08-01-2014
Vakantiewoning Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : L. Volkers

Wij hebben inderdaad weer een super leuk weekend gehad. Jammer dat er maar 1 piste open was. Maar voor een paar uurtjes er toch gebruikt van gemaakt. Weer lekker gegeten in winterberg zelf en lekker geshopt. We hadden ook in het schrifjte geschreven.
Pluspunten vonden wij de bedden en de ruimte die we in Lisette hebben. Vorig jaar hadden we appartement eline gehuurd maar omdat lisette 2 wc heeft hebben we gekozen toch voor lisette. Plus punt is zeker de locatie. Perfect te lopen naar alles wat wij nodig hebben.
Volgend jaar gaan we zeker overwegen om weer te komen.


Vakantie : 07-01-2014
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : L. Willemsen

Locatie en verblijf is super! De keuken en badkamer zijn niet erg groot, maar meer heb je echt niet nodig.
Te voet ben je op 8 minuutjes op het marktplein van Winterberg.
Alles was aanwezig (beddengoed, borden, glazen, waterkoker, ...) en in goede staat.
Het traphekje is ook superhandig als je kleine kinderen bij hebt.

Wij hebben een "TOP"-weekend achter de rug!


Vakantie : 05-01-2014
Vakantiewoning Winterberg : Eline en Lisette
Bericht in gastenboek van : R. Attema

Het weer zat niet echt mee, maar verder hebben we ons prima vermaakt in Winterberg. Appartementen zijn goed bevallen. Lekker ruim en toch dichtbij de stad. Er was enige onduidelijkheid over de parkeerplaatsen, niet bij ons maar bij andere gasten. Iemand anders had zijn auto op de plaats naast de vuilnisbak gezet. Wellicht is het een idee om de parkeerplaatsen voor Eline en Lisette nog duidelijker aan te geven. Verder hebben we een lampje vervangen in Lisette. De bedden in Eline waren iets aan de zachte kant, maar dat heeft ons verder niet gestoord.
Wellicht kunnen jullie iets met bovenstaande punten. Bedankt voor de verdere service, misschien tot volgend jaar


Vakantie : 28-12-2013
Vakantiewoning Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.Nijboer en Fam.Kalter

We hebben een heerlijke midweek gehad in Winterberg, helaas was er geen sneeuw.
Het appartement is erg mooi en groot, zag er goed verzorgt uit. Ook zit je dicht bij het centrum, en de warme bakker met heerlijke broodjes. Hopelijk volgend jaar met sneeuw.


Vorige  1.. 6 7 8 9 ..42  Volgende

Winterberg Kletterwald Klimbos fiets

De verwachtingen waren dan ook hoog gespannen en we zijn daarin niet teleurgesteld