Winterberg Vakantie - Gastenboek 03-2013 t/m 08-2013

home
Menu

Reacties van onze gasten

Winterberg Vakantie Appartement Eline tuin winter

We hebben weer een super week gehad!

Vakantie : 13-08-2013
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Jansen

We hebben het goed naar ons zin gehad in jullie appartement. Het zag er keurig en schoon uit. Van het traphekje hebben we veel gebruik gemaakt. We hebben genoten van het appartement en de omgeving.


Vakantie : 12-08-2013
Appartement Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.Wolters

We hebben weer een super week gehad in Lisette. Het voelde als thuiskomen ;) Verder was het jammer van de vaatwasser (de vaatwaaser is ondertussen vervangen) maar we hebben gezellig met de hand afgewassen, we kregen daardoor het echte vakantie gevoel haha....

We komen zeker terug, maar daar mail of bel ik jullie nog over.


Vakantie : 15-07-2013
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Sala

Wij zijn dit jaar voor het eerst in de zomer naar Winterberg (huisje Eline) geweest en het is ons prima bevallen. Zeker voor de zomer is er bij dit huisje een ideale tuin. We hebben ons geen dag verveeld. We zijn naar de rodelbaan geweest, de Panoramabrug, de Tubing baan en kartbaan. Gewandeld en lekker op terras gezeten en genoten van het mooie weer. Het huisje heeft weer alles wat je nodig hebt. En er is genoeg te doen in Winterberg ook in de zomer.

We zeggen gewoon weer op naar de volgende vakantie in Winterberg want er is nog genoeg te zien en te doen.


Vakantie : 13-07-2013
Appartement Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.Hamstra

Genoten van de vakantie. Wat een ruim appartement voor maar 2 mensen heerlijk. Voor de rest een prachtige week gehad. Alles was compleet een zeer goede aanbeveling.


Vakantie : 07-07-2013
Appartement Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.Tosch und Familie

Vielen Dank für die tolle Unterbringung. Der Urlaub war wirklich wunderschön, von der Umgebung angefangen bis hin zur Ferienwohnung Lisette. Wir sind trotzdem sehr sehr zufrieden waren mit der tollen komfortablen Wohnung. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Bester Dank nochmal und wir haben Sie schon weiterempfohlen!


Vakantie : 16-05-2013
Appartement Winterberg : Lisette en Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Stuivenvolt

Wij hebben het ontzettend leuk gehad en de appartementen zijn ons zeer goed bevallen. Zeker voor herhaling vatbaar mochten wij nog een keer die kant op gaan.


Vakantie : 18-03-2013
Appartement Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Frank Griemink

We hebben het ontzettend goed naar zin gehad in Winterberg. De accommodatie was uitstekend, nogal erg ruim voor 2 personen. Alles werkte naar behoren en het was er confortabel en rustig. De ligging ten opzichte van de pistes was niet perfect, maar met de auto zijn er voldoende parkeergegelegenheden nabij de pistes en daar hebben we dan ook goed gebruik van gemaakt. We hadden geluk met de sneeuw, want op de aankomstdag regende het en dat ging over in een vers pak sneeuw. Voortdurend aanvoer van verse sneeuw heeft er een mini wintersport van gemaakt en een echte aanrader voor de wintersportliefhebber die een paar dagen naar de sneeuw wil en daarnaast uit wil rusten.

Mocht ik dan een puntje van kritiek willen noemen dan is het wellicht de parkeerplaats. Deze is moelijk begaanbaar als er veel sneeuw ligt. Heb zelf even sneeuw geruimt om beter in te kunnen stappen, maar ook dat hoort er eigenlijk bij. Ik wil jullie namens mijzelf en vriendin hartelijk danken voor de service. Succes met de verhuur en mochten er vrienden / familie zijn die nog eens naar Winterberg willen dan zullen we een positieve referentie afgeven.


Vakantie : 18-03-2013
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.van Elsen

Bedankt voor het huren van jullie appartement! Wij hebben een heerlijk weekend gehad met nog een pak verse sneeuw! Nogmaals dank je wel! En wie weet tot een volgende keer! Winterberg is ons boven verwachting bevallen!


Vakantie : 15-03-2013
Appartement Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.Bruinsma

We hebben het heel mooi gehad. Het weer had wat beter gekund, maar we hebben nog goed kunnen skiën. Het appartement was mooi ruim en van alle gemakken voorzien.


Vakantie : 09-03-2013
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Rob en Machteld

We hebben prachtig weer gehad, de sneeuw was ook nog best goed en het appartement voldeed ook prima! Zeker voor herhaling vatbaar.


Vorige  1.. 8 9 10 11 ..42  Volgende

Winterberg Vakantie Appartement Eline tuin zomer

We zeggen gewoon weer op naar de volgende vakantie in Winterberg.