Winterberg Vakantie - Gastenboek 01-2013 t/m 03-2013

home
Menu

Allerlei recencies van onze gasten

Winterberg Vakantie Appartement Eline achterzijde winter

Fijn dat de afstand naar de pistes zo klein was

Vakantie : 07-03-2013
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Van Veldhoven

Wij hebben het prima naar ons zin gehad! Fijn dat de afstand naar de pistes zo klein was en de Lidl zo vlakbij. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.


Vakantie : 05-03-2013
Vakantiewoning Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : A.Righolt

Wij hebben het zeer naar onze zin gehad. Het appartement was prima in orde en de hoeveelheid sneeuw was ongekend voor de tijd van het jaar. Heerlijk kunnen skien.


Vakantie : 04-03-2013
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Willems

We hebben een zeer goed verblijf gehad in het appartement. Zoals beloofd zag het er allemaal goed uit. We zijn er erg tevreden over. Bedankt.


Vakantie : 03-03-2013
Vakantiewoning Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.Van Geel

We hebben nu al weer voor de tweede keer ontzettend genoten van het appartement en ook Winterberg. Tot de volgende reservering.


Vakantie : 25-02-2013
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Van Veen

Wij hebben een hele leuke tijd gehad in jullie appartement in Winterberg. Er ligt heel veel sneeuw en vorige week is daar iedere dag nog een paar centimeter bijgekomen. Het was dan ook prima skien op de hellingen rond het dorp. Mijn drie nichtjes stonden voor het eerst op de skies en hebben in vijf dagen tijd al heel aardig leren skien. Zij vonden het jammer dat ze weer naar huis moesten en zeggen nu al dat ze volgend jaar weer willen skien!
De sleutels van het appartement zijn inmiddels weer onderweg naar jullie. Graag tot een volgende keer!


Vakantie : 14-02-2013
Vakantiewoning Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.Schnijderberg

Wij zijn weer thuis na 5 heerlijke dagen in Winterberg. Net zoals vorig jaar was het weer SUPER gezellig. De sneeuw, we hebben met z'n allen weer heerlijk kunnen skien. Het huisje van jullie, alles was weer prima in orde. Zeker ook met de kids, alles op loopafstand, restaurants, centrum en we hebben een heerlijk Grieks restaurant gevonden Athen. Zeer vriendelijke mensen, zalig eten en helemaal niet duur. Wederom een perfecte vakantie. De sleutel heb ik vandaag terug gestuurd. Bij deze weer BEDANKT !!! Tot 2014.


Vakantie : 10-02-2013
Vakantiewoning Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.Evers

We hebben fijne dagen gehad in jullie huis. Het is ruim genoeg voor 6 volwassenen en comfortabel ingericht zodat iedereen lekker onderuit kan zitten na een dag skien. De ligging is prima, op loopafstand van het centrum en supermarkt voor heerlijke broodjes voor het ontbijt. We hebben volop verse sneeuw gehad, dus heerlijk kunnen skien. Het was een fijne mini wintersportvakantie. De boeking verliep ook prettig en het is fijn de sleutels al te hebben, zodat we na de eerste skidag direct naar het huis konden gaan. We zullen zeker nog een keer komen.


Vakantie : 05-02-2013
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Inge en Jeannette

Dank je wel voor het terugstorten van het geld. Hele goeie service vind ik dat. We hebben het erg naar ons zin gehad in jullie appartement, lekker ruim en alles bij de hand. Het was een gezellige week en wie weet tot ziens.


Vakantie : 05-02-2013
Vakantiewoning Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : E. de Kovel

Wij hebben het erg naar ons zin gehad in jullie appartement, top. Wij gaan het zeker onthouden.


Vakantie : 31-1-2013
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Durrer

Hier ons verslagje van de super vakantie! Nogmaals bedankt! We hebben wederom erg genoten van jullie fijne appartement! De ligging is super, 5 min lopen van het centrum! De nieuwe vaatwasser is ook erg fijn! En natuurlijk de tuin, waar gespeeld kan worden! We boften met de sneeuw, er lag een heel pak! Heerlijk geskied en sleetje gereden. Volgend jaar willen we weer graag gebruik maken van jullie appartement!
Bedankt voor de gastvrijheid!!!!!


Vorige  1.. 9 10 11 12 ..42  Volgende

Winterberg Vakantie Appartement Eline achterzijde zomer

We zijn er erg tevreden over