Winterberg Vakantie - Gastenboek 12-2012 t/m 01-2013

home
Menu

Gasten vertellen

Winterberg Vakantie Dorpsplein kerst

Goede inrichting, compleet en netjes

Vakantie : 29-1-2013
Vakantiehuis Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : B. Aalderink

Ik heb even geïnventariseerd wat mijn reisgenoten (en ik) nu eigenlijk van het appartement vonden.
*) Goede inrichting, compleet en netjes
*) ruimte genoeg, voldoende stoelen, bedden etc.
*) Ligging is mooi, leuk uitzicht en dichtbij centrum / pistes
*) communicatie, omschrijving en organisatie zeer goed in orde
*) goede prijs/kwaliteit verhouding
Al met al een zeer positief gevoel aan ons weekend overgehouden, met de toevoeging dat dit zeker voor herhaling vatbaar is! Nogmaals onze hartelijke dank en wellicht tot een volgende keer!


Vakantie : 26-1-2013
Vakantiehuis Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Eddie, Jolien en Jessey

Het was een heerlijke midweek en wat een mooi appartement hebben jullie! Lekker ruim en de locatie is ook top! Wij hebben in ieder geval genoten. Zowel de heen als de terugreis is goed verlopen, er lag veel sneeuw. Bij aankomst een plekje voor de auto vrij moeten maken zoveel sneeuw was er gevallen. De televisie was ook geweldig s'morgens opstaan met telekids gaf aardig het thuis gevoel.

Winterberg zelf is gezellig en leuk, het kinderland is voor de kleintjes echt leuk om naar toe te sleeen en daar met de slee te spelen en gebruik te maken van de sleep-band. Ook zijn wij een middagje wezen zwemmen in Willingen wat echt een aanrader is.
Mochten wij weer naar Winterberg gaan dan zullen wij zeker weer gebruik gaan maken van jullie appartement en dit ook aanraden bij andere mensen!


Vakantie : 16-1-2013
Vakantiehuis Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.Appelman

Het was weer erg gezellig in Winterberg. Het appartement voldeed weer prima.


Vakantie : 6-1-2013
Vakantiehuis Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.Bosch

Leuk om jullie mail te zien, we wilden zelf ook al even een mailtje schrijven. We hebben een heel leuke tijd gehad. Het appartement is lekker ruim, en van alle gemakken voorzien. We hebben het erg naar onze zin gehad. We waren de eerste dag iets vroeger, even de koffers binnen gezet en daarna wat in het dorp (stad?) gelopen. De dag er na zijn we gaan skiën, wat is dat toch altijd weer leuk. Twee dagen hebben we geskied. Nog een klein gelukje dat lift nr 3 nog open bleek te zijn waardoor we nog lekker hebben kunnen skiën.

Vandaag zijn we om elf uur vertrokken en even de Kahler-Asten op gegaan. Boven wat gewandeld, maar het zat redelijk dicht met mist. Daardoor wat eerder richting huis gegaan. Ik zal de sleutels morgenochtend op de bus doen, dat ligt klaar. Het retourenvelopje is geniaal. Dat werkt heel makkelijk. Verder heel prettig, fijn en zeer goed vertoeven hoor!! We hebben zeker geen klachten.
We hebben het netjes achter gelaten met een prettig gevoel. Dank jullie wel voor de gastvrijheid en de compleetheid.


Vakantie : 5-1-2013
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Burger

Hallo Leonie en Peter Jan, dank jullie wel, alles is prima verlopen ... en ondanks het matige weer hebben we ´gewoon` kunnen skiën. Wat is het toch een leuk plaatsje om te zijn. Op/ en-of opmerkingen heb ik niet, we hebben ons prima vermaakt en waren allen zeer tevreden over het appartement en vooral ook de ligging ... prima te lopen zeker ook leuk voor de kids, de grote tuin en toch ook redelijk ruime kamers. Misschien toch nog een puntje, de twee die op de slaapbank hebben geslapen vonden hem te hard.
Maar verder, nogmaals helemaal top.


Vakantie : 4-1-2013
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Linda

Leuk appartement. Goed te doen met 4 vriendinnen. Ruimte genoeg. Eten etc hebben we in het gezellige Winterberg gedaan. En je kan er 's avonds lekker uitgaan. Jammer dat we het niet troffen met de sneeuw, maar daar kan het appartement niks aan doen. Ligging was super alles goed te doen lopend. Dit appartement gaan we zeker nog een keer proberen te boeken.


Vakantie : 29-12-2012
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : S. Marusic

We hebben zeer zeker genoten van jullie appartement. Een erg leuk huisje, schoon en van bijna alle gemakken voorzien, onze complimenten!! Helaas hadden we een beetje pech met het weer (het regende en zijn niet echt aan het skiën toe gekomen…) maar dat mocht niet baten, we hebben veel gewandeld en gezwommen met de kids en van alles en nog wat bezocht.
Als op en aanmerkingen hebben we alleen dat het misschien wel handig zou zijn als er in een kamer met twee bedden ook twee nachtlampjes zouden zijn voor de lezers onder ons…
heel veel liefs uit Emmen en tot een volgende keer….


Vakantie : 26-12-2012
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Nijmeijer

Wij hebben een lang weekend van Winterberg en het appartement Eline genoten. Het appartement is van alle gemakken voorzien, gezellig en op loopafstand van het gezellige centrum van Winterberg. De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. Al met al is het zeker aan te raden om in het appartement Eline te verblijven


Vakantie : 23-12-2012
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Hoenderken

We hebben een leuke midweek gehad in winterberg. Het appartement Eline was prima in orde en is goed voor een herhaling.


Vakantie : 17-12-2012
Vakantiehuis Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : S. Koopmans

Wij hebben een goed en een leuk weekend gehad.


Vorige  1.. 10 11 12 13 ..42  Volgende

Winterberg Vakantie Dorpsplein kerst

In Winterberg kun je lekker uitgaan!