Winterberg Vakantie - Gastenboek voorjaar 2012

home
Menu

Reacties gasten voorjaar 2012

Winterberg Vakantie Appartement Lisette voorzijde zomer

Een prima appartement met schitterende tuin.

Vakantie : 23-07-2012
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : C. van Kampen

De eerste werkdag valt extra zwaar na een uitstekende vakantie. We hebben genoten en dit ook vastgelegd in jullie gastenboek. Enige kanttekening was dat wij weinig zonuren hebben gekregen, maar we hadden voldoende spelletjes en DVD’s bij ons. Een prima appartement met schitterende tuin. Alles op loopafstand.
Winterberg is trouwens een heel leuk plaatsje. Leuke winkels, terrassen en eettentjes. Mooi en luxe zwembad. Het was helemaal goed.


Vakantie : 18-07-2012
Vakantiehuis Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Addy en Dianne

We zijn weer in ons natte Nederland aangekomen. We hebben veel gewandeld en gefietst. Ik op de mountainbike en mijn vriendin op de E-Bike we zijn naar de Warsteiner fabriek geweest en met het slechte weer hebben we veel gebowld. Het appartement was ons PRIMA bevallen, lekker groot en van alle gemakken voorzien.


Vakantie : 24-06-2012
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Mw.Gr.Wieling en Mw.W.Bosch

Weer thuis van onze 3 weken vakantie in Winterberg. Wij hebben een prima vakantie gehad in Winterberg. Het wilde wel geen zomer worden waardoor we niet hebben kunnen genieten van de tuin. Dat was jammer. We hebben wel veel grote wandelingen gemaakt en dan was het heerlijk thuiskomen in het appartement.
Veel ruimte en bijna alles aanwezig wat we maar nodig konden hebben. Verder hebben wij het er heerlijk gehad. Sauerland is prachtig met veel wandel mogelijkheden.
De Sauerlandkaart is ook heel fijn om dan eens met de bus terug te gaan. Wij denken er ook aan om volgend jaar weer naar Winterberg te gaan en onze vraag is dan ook of wij weer kunnen reserveren.


Vakantie : 03-06-2012
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Greet en Magdaleen

We hebben een goede terug reis gehad, we waren 's morgens om 6.15 uur vertrokken en waren om 9.30 uur weer terug in Elburg. 's Middags had ik een feestje waar ik naar toe moest vandaar zo vroeg. Mijn zus en ik hebben fijne dagen gehad en mooie wandelingen gemaakt. De omgeving was ons bekend , kom al zeker 25 jaar in Sauerland o.a Oberkirchen en Willingen.
ik kwam er al met mijn man (10 jaar geleden overleden) maar kom graag terug vanwege de mooie natuur. De TV kregen wij niet aan zal wel aan ons liggen kregen telkens “no signal”op het beeld maar gaf niet. Het was zelfs rustig en hebben ons goed vermaakt met lezen, kruiswoordraadsels en breien en natuurlijk veel kletsen.
De sleutels vandaag op de post gedaan. Nogmaals hartelijk dank voor de gastvrijheid.


Vakantie : 26-05-2012
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : J. van der Stok

We hebben een heerlijke week gehad in jullie vakantiewoning. Ook hebben we plezier gehad van de Sauerlandcard. De auto hebben we niet gebruikt !!! En het was een mooie omgeving. We komen zeker weer terug.


Vakantie : 22-05-2012
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Marcel en Mirjam

We hebben het erg naar onze zin gehad. We komen graag nog eens terug.


Vakantie : 06-05-2012
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Leeftink

We hebben een een leuke tijd gehad in jullie appartement Eline. Alles zag er goed en verzorgd uit. Er lagen folders in het appartement, zodat je kan kijken wat er evt. te doen is. Het is zeker nog eens voor herhaling vatbaar. We zijn erg benieuwd naar appartement Lisette. Het enige wat wij niet in het appartement konden vinden is het barbecue rooster.


Vakantie : 05-05-2012
Vakantiehuis Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.Kamerik

We hebben het ontzettend naar ons zin gehad in Winterberg. Een gezellig en ruim appartement, voorzien van alle gemakken. We hebben zelfs door het lekker weer nog ge-bbq. Elke dag hebben we een leuke activiteit gedaan, o.a. boswandelingen, rodelen, Survival bij de Kletterwald, Bullracen, Springschans beklommen, dagje naar Obersee/stuwdam en daar nog een bootje gehuurd, dagje naar Willingen om met de ski-lift omhoog te gaan en naar beneden te wandelen. Daarna in Willingen gezwommen in een prachtig zwembad met snelle glijbanen, erg leuk ook.
Ook een ritje met de trein door Winterberg hebben we natuurlijk niet overgeslagen.
En voor een leuke prijs kun je er heerlijk uit eten en een terrasje pakken, kunnen we in Nederland nog wat van leren.

Kortom een leuke vakantie.


Vakantie : 04-05-2012
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Tolhuijs-Van Geel

Wij zijn terug na een zeer geslaagde week in jullie appartement! Ik had al goede verwachtingen, aangezien de reacties zeer goed zijn. Al zijn wij mensen die snel tevreden zijn. Het app is groot en vooral van alle gemakken voorzien. Wat we ook erg fijn vonden was dat de wifi goed werkte, toch wel handig als je ter plekke wat dingen over de omgeving wilt opzoeken. En stiekem (wij missen het normaal nooit) toch wel lekker die Nederlandse zenders die je kan ontvangen op de tv! De tuin was heerlijk,we troffen het ook,aangezien we warme dagen hebben gehad.

Wat we wel misten ,of we hebben niet goed gezocht,was het rekje vd bbq buiten in de tuin, het weer was ernaar, maar helaas niks gevonden,we moesten het doen met de reuk van mensen die het wel konden. De ligging is meer dan perfect en lekker rustig doch centraal lekker bij het centrum, geen gedoe met auto parkeren, maar lekker vanuit het huisje naar winkels en restaurants lopen,fijne bedden, en een gezellig kleurrijk appartement.
We hebben dan ook al min of meer besloten,weer een keer terug te gaan, onze dochter van 10 heeft ook een perfecte vakantie gehad, wat is Winterberg en omgeving toch leuk! Het gastenboekje is daar ingeschreven, zelfs door onze dochter, maar bij deze ook een voor jullie gastenboek.

Hartelijk dank voor de goede zorgen/samenwerking, complimenten hiervoor en wij komen zeker terug!!


Vakantie : 30-04-2012
Vakantiehuis Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Chantal

Wij hadden een leuke tijd in Winterberg, jammer van het weer. We hebben toch ondanks de regenbuien verschillende wandelingen gemaakt, de rodelbaan bezocht,enz... Zaterdag de dag van vertrek leek het weer op te klaren en was het warmer, we zijn dan nog naar de Sorpesee gereden, waar het schitterend weer was, dus toch nog wat zonnestralen opgedaan. Winterberg zelf was erg aangenaam, het appartement goed gelegen, dicht bij het dorp. Wij hadden eveneens het probleem dat we het appartement de eerste avond niet warm kregen, daarom hebben wij de zetel die voor de verwarming stond omgedraaid zodat we de warmte van de radiator voelden en we konden dan tevens ook lekker buiten kijken. 's Anderendaags was het voldoende warm!

Wij vonden alles prima en zouden zeker terugkeren als de gelegenheid zich voordeed. De bedden waren prima! Prima douche! Wij zouden het appartement aanraden en eventueel op een later tijdstip herboeken.


Vorige  1.. 13 14 15 16 ..42  Volgende

Winterberg ski piste

Leuke winkels, terrassen en eettentjes