Winterberg Vakantie - Gastenboek februari 2012 tot april 2012

home
Menu

Onze gasten vertellen

Winterberg Vakantie Appartement Eline uitzicht terras

Ruime keus aan winkeltjes en eetgelegenheden

Vakantie : 15-04-2012
Appartement Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.Bedaf

Wij hebben een hele leuke tijd gehad in jullie appartement. Het was lekker ruim en schoon en we vonden het heerlijk dat onze 2 dochters ook ieder een eigen slaapkamer hadden. Fijn dat het dorp goed aan te lopen was en we hebben ook van de omgeving genoten, want er is enorm veel te zien en te doen in de omgeving van Winterberg. Reden voor ons om nog eens terug te komen als onze meiden wat ouder zijn.


Vakantie : 9-04-2012
Appartement Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : J. van de Wiel

Wij hebben het met zijn zessen uitstekend naar ons zin gehad tijdens Pasen. Appartement is knus en met aandacht ingericht, een verademing als we dat vergelijken mat de traditionele vakantieparken. Winterberg heeft een prima centrum op loopafstand van het appartement met een ruime keus aan winkeltjes en eetgelegenheden. Zeker voor herhaling vatbaar.


Vakantie : 16-03-2012
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Peters

Wij hebben een heel leuke weekend gehad in jullie appartement Eline……
We hebben nog even van de laatste sneeuw mogen genieten en hebben heel veel lol gehad met sleetje rijden van de pistes af. Wij zijn ook nog naar de sommerrodelbahn geweest en dat was heel erg leuk. Dit was ons 2de verblijf in Eline en hebben het super naar ons zin alles dicht in de buurt en een mooi uitzicht zowel zomers als in de winter. De volgende x gaan we wel wat eerder voor de sneeuw en gaan we eerst op skiles met de kids……
Al met al hebben we dus heel erg genoten…


Vakantie : 6-03-2012
Appartement Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : D. Heilig

We hebben het heerlijk gehad! Jammer inderdaad van de magnetron (maar melk warmen in een pannetje gaat ook prima) en het kinderbedje hebben we van de overkant gehaald. Kan gebeuren, staat ons vakantie plezier in ieder geval niet in de weg! Maar wij hebben het heerlijk gehad en zelfs nog twee dagen geskied met onze jongens. We komen zeker nog eens terug,


Vakantie : 5-03-2012
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : E. Baert

We hebben een erg leuk weekend gehad. Ondanks de slechte sneeuw en het mindere weer, waren we erg enthousiast over het huisje. Alles zag er netjes verzorgd uit en het appartement was lekker ruim.


Vakantie : 23-02-2012
Appartement Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.Schnijderberg

Hallo Peter Jan en Leonie. Wij hebben met 6 volw. en 3 kids een SUPER vakantie gehad in jullie appartement. Alles was schoon en zeer ruim. Lekker snel in centrum en ski pistes. Wij zijn gisteren, dd 22-02-2012, thuis gekomen en ik heb nu al meteen geboekt voor carnaval 2013 in jullie appartement. Bedankt.


Vakantie : 20-02-2012
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Joyce

Sorry, ik was nog niet in de gelegenheid geweest om een berichtje achter te laten :) Wij hebben het met zijn 4-en wederom top gehad in jullie appartement. Het zag er weer goed en het voelde ook direct weer vertrouwd. We hebben meer dan voldoende sneeuw gehad en we hebben dan ook diverse keren de auto moeten uitgraven. Hahaha, de eerste keer voel je je wat lullig (suffe Hollanders). Maar als je vervolgens ziet dat de inwoners van Winterberg het zelf ook doen, valt dat ook weer mee. Het is bij hen in de winter waarschijnlijk dagelijkse kost en zij stellen zich erop in. Winterberg zelf was ook weer gezellig. Het blijft een gezellig dorp. Wij hebben heerlijk van de sneeuw genoten. We hebben niet zo heel veel ondernomen, behalve 3 dagen met de lift omhoog en met de slee weer naar beneden. Onze 3-jarige vond het geweldig!!


Vakantie : 17-02-2012
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : D. Blom

Bedankt voor de goede zorgen. We hebben het naar ons zin gehad in jullie appartement en in Winterberg. Het enige wat onduidelijk was, was het tijdstip voor vertrek uit het appartement.
Het is wellicht handig om de beschrijving in het huisje zelf ook de vertrektijden op te nemen dan wel in de brief met de sleutels. Later realiseerde ik me dat het wellicht in de email had gestaan, maar dat was nu te laat.
Was zijn maandagochtend nog gaan skiën, om daarna alle spullen mee te nemen uit het appartement en in de auto te stoppen. We kregen toen van de schoonmaakster te horen dat we er al lang uit hadden moeten zijn.


Vakantie : 11-02-2012
Appartement Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : W. vd Hoeven

Het appartement was super, erg koud alleen toen we aankwamen. Nadat de verwarming een 15 min aan stond was het heerlijk. Het is ook erg fijn dat we de Nederlandse tv zenders kunnen ontvangen. Het internet is wel een min puntje. Ik ben er geweest met een vriendin en voor met z’n tweeën is het erg ruim. Wanneer ik volgend jaar naar Winterberg met m’n gezin kom zal ik zeker als eerst bij jullie kijken of 1 van de appartementen beschikbaar is.
Kamers waren verzorgd en lekkere bedden, dekbedden waren ruimschoots aanwezig. Eigenlijk heb ik niet echte minpunten kunnen ontdekken. Kortom wij hebben een heerlijke periode in jullie appartement gehad en voor volgend jaar kom ik zeker als 1e bij jullie terug.


Vakantie : 11-02-2012
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : T. Penders

We waren op zoek naar een appartement met 3 slaapkamers vanwege onze 2 kinderen, die (nog) niet bij elkaar slapen. Dit voor een lage prijs. Jullie appartement voldeed uitstekend en daarom zullen we er in de toekomst aan denken, wanneer we weer een skivakantie plannen in Winterberg.


Vorige  1.. 14 15 16 17 ..42  Volgende

Winterberg Vakantie Appartement Lisette voorzijde winter

We komen zeker nog eens terug