Winterberg Vakantie - Gastenboek 09-2011 t/m 12-2011

home
Menu

Beoordelingen van onze gasten

Winterberg Vakantie Appartement Eline voorzijde zomer

Wij hebben een heerlijk weekend gehad!

Vakantie : 27-12-2011
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Ilse en Mark

We hebben een paar prima dagen gehad in jullie appartement. Eline is ons goed bevallen; makkelijk bereikbaar, strategisch goed gelegen (vlakbij het centrum en een paar minuten rijden naar de pistes), van binnen ruim en netjes. We vonden het niet goedkoop in vergelijk maar andere appartementen in Winterberg die we eerder hebben gehuurd. De verwachtingen waren dan ook hoog gespannen en we zijn daarin niet teleurgesteld. Het enige dat er aan ontbrak was een bad, maar we begrijpen heel goed dat dit wel erg verwend kan klinken.
Grote waardering, met name ook van de kinderen, voor de twee kerstboompjes in de vensterbank. Geeft direct een kerstgevoel. Tof dat jullie die neer hebben gezet. Detail; zeer blij waren we met het afwasmiddel! Simpelweg omdat we dit zijn vergeten. We gingen voor het skien en dat hebben we alle dagen prima kunnen doen. Op maandag smolt het voor je ogen weg. Daarmee hebben we geluk gehad, maar het is wel triest voor de skiers die nog moesten beginnen aan hun vakantie. Dank voor de duidelijke en efficiente afwikkeling.


Vakantie : 19-12-2011
Vakantiehuis Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.Budding

Wij hebben een heerlijk weekend gehad! We kwamen voor de sneeuw en die hebben we gekregen! De auto moest uitgegraven worden voor vertrek! De kinderen hebben een geweldig weekend gehad. Op de slee van de berg af is natuurlijk ook hartstikke leuk!
De enige tip die we hebben is een anti-slipmat voor onder de douche. De kinderen hadden moeite te blijven staan. Verder was alles prima in orde!


Vakantie : 5-12-2011
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Determann

Wederom genoten van een kort verblijf in Winterberg in appartement Eline. Blijft toch heerlijk om lopend in een paar minuten in centrum van Winterberg te staan. Alles was weer prima in orde. Helaas net geen sneeuw gehad, maar we zijn wel op een prachtige sfeervolle kerstmarkt in Soest geweest.
Graag tot een volgende keer.


Vakantie : 10-11-2011
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Raams

We hebben vakantie gehad in het appartement eline, een leuk ruim apartement vlakbij het centrum van Winterberg. Wij komen al een aantal jaren in Winterberg, maar het blijft leuk. In ieder jaargetijde is er veel te doen. Op de dag van aankomst zijn wij met onze dochters van 3 en 8 naar de speeltuin geweest in het kuurpark van daaruit zijn we het helletal in gewandeld.
We zijn met de kappeexpres naar de rodelbaan geweest, hebben ook nog bij de trainingen bij de bobbaan gekeken en rond gewandeld en naar Bad Berleburg geweest. We hadden prachtig weer en zijn veel buiten geweest.


Vakantie : 6-10-2011
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : D. en H. van Andel

We hebben zoals altijd genoten in Winterberg en in jullie appartement.
Geen aanmerkingen op het appartement.


Vakantie : 8-10-2011
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : E. van Baardwijk

We hebben het naar ons zin gehad. We zijn alleen niet veel thuis geweest, we waren er om te MTB-en in schitterend weer.
Bedankt en wellicht tot ziens.


Vakantie : 12-10-2011
Vakantiehuis Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : H. Reurink Weustink

Alweer voor de derde maal in Winterberg geweest en nog steeds verveelt het niet. Nu ook nog met een afwasmachine, wat een luxe! We hebben hem 1 maal gebruikt en hij werkt prima, alleen moet je oppassen met de grote borden. Even goed uitkijken hoe je ze in de machine plaatst, anders kan de spoelarm niet ronddraaien. Ik heb dit ook in t gastenboek geschreven.
Alle dagen zijn we wandelen geweest en hebben eigenlijk best goed,droog weer gehad.
Dag 1 sluchten en bruckenpfad.
Dag 2 Sudhang langs golfbaan naar Nordhang ,een hele tippel maar mooi.
Dag 3 Bodensee-Elkeringhausen-Sonnenweg-Bodensee (op de eerste foto is een ree te zien rechts bovenin)
Dag 4 Eerst naar de Schans-terug naar de stad-dan Schmantelrudweg,deze ligt gewoon aan t eind van de Kapellenstrasse. Een mooi route om te lopen met prachtige vergezichten(zie foto). Hier zagen we nog verschillende route aanduidingen, dus zijn nog niet uitgewandeld.
Wie weet volgend jaar.


Vakantie : 15-10-2011
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : D. Witteman

Het was een frisse tijd in Winterberg. We hebben drie dagen kunnen mountainbiken. De fietsen pasten net nog in de schuur. De terugreis vrijdag was goed. Alle files stonden de andere kant op!
Het appartement was prima. Wij hebben een lekkere week gehad. Winterberg is leuk en kan ook in de winter een mooie bestemming voor ons zijn. Wij houden van langlaufen.


Vakantie : 16-10-2011
Vakantiehuis Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : W. Koppers en D. Vos

Bedankt voor een heerlijk weekend in jullie appartement.Mooi weer was het en dat maakte het extra fijn. Jullie appartement is schoon en gezellig. We komen vast nog eens terug.


Vakantie : 12-09-2011
Vakantiehuis Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Frank en Patrick

We hebben het heel erg naar ons zin gehad het was heerlijk weer beetje fris maar ik hou van de kou in tegenstelling tot mijn vriend die haat de kou haha.
Het is een erg mooi en schoon huis wij hebben erg genoten vooral 's avonds lekker met kaarsjes in de gezellige woonkamer. We zijn naar Attendoorn geweest naar de groten we hebben veel lange wandelingen gemaakt en lekker wezen eten in winterberg savond.
Ik wilde ook vragen of wij van 25-11 tot 28-11 -2011 weer gebruik kunnen maken van jullie gezellige woning misschien ligt er dan wel sneeuw en wij hebben zelf dan een week vrij.


Vorige  1.. 16 17 18 19 ..42  Volgende

Winterberg Kletterwald Klimbos fiets

De verwachtingen waren dan ook hoog gespannen en we zijn daarin niet teleurgesteld