Winterberg Vakantie - Gastenboek voorjaar 2011

home
Menu

De reacties van gasten in voorjaar 2011

Winterberg Vakantie Appartement Eline tuin winter

Moet wel zeggen dat het huis ruimschoots aan onze verwachtingen voldeed.

Vakantie : 20-06-2011
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Beuken

Wij hebben het prima naar onze zin gehad, mooi appartement, zeer netjes, TOP!
Helaas werkte het weer niet zo mee, maar toch wel wat dingen ondernomen. Maar we houden dit in gedachten, zeker weten. Sleutels hebben we gisteren opgestuurd!


Vakantie : 08-06-2011
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Pascal en Christa

We hebben het uitstekend naar de zin gehad! Het was prachtig weer en we hebben ook mooi kunnen rijden in de omgeving. Tevens alweer een tijdje geleden dat we in Winterberg waren (voor mij 3 jaar en Christa 7 jaar geleden). Leuk om te zien hoe het plein in het centrum nu helemaal af is. Vooral het terras met de avondzon (bij het nieuwe gebouw) is erg fijn!
Het huisje was ook weer perfect, Christa was erg verheugd met de Nederlandse zenders! Die waren er eerst toch niet?
Bedankt en tot een volgende keer!


Vakantie : 06-06-2011
Vakantiewoning Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : R. Mostert

Het appartement was prima en hebben wij een goed verblijf gehad in Winterberg. De sleutels zullen vandaag per post retour worden gestuurd.


Vakantie : 03-06-2011
Vakantiewoning Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Peter en Marian H.

We hebben het prima naar onze zin gehad. Appartement was schoon en goed op loopafstand van centrum is goed bevallen. Mooie omgeving in willingen, de mijn en kasteel in Waldbeck geweest. Ook de panoramabrug en wat in winterberg gewandeld. Lekker gegeten in centrum en maar een dag beetje regen gehad. Alleen fototoestel kwijt geraakt w.s in restaurant laten liggen bij navraag niks gevonden dus dat is minder . Wie weet komen we nog eens terug om opnieuw mooie kiekjes te maken.


Vakantie : 01-06-2011
Vakantiewoning Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.Boers en Fam.Wolters

We hebben een super lang weekend gehad van donderdag 26-05-2011 t/m maandag 30-05-2011 lekker alle avonden uit eten geweest ( pizzaria colosseum en de kupferpfanne waren zeer goed .)
Het weer was mooi geen regen gehad (ja vrijdagmorgen een klein beetje ) we zijn zelfs nog verbrand. We zijn naar de sauna in WILLINGEN ( langunen erlebnis bad ) en naar de sauna in OLSBERG ( aqua olsberg ) echte aanraders voor als je van sauna's houd.


Vakantie : 11-05-2011
Vakantiewoning Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Olof

Leuk appartement, rustige buurt, hoop te doen voor jong en oud, We zouden waarschijnlijk nog wel een keer terugkomen. Het hele appartement is trouwens schoon.


Vakantie : 07-05-2011
Vakantiewoning Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : H. Nagel

Gisterenavond laat na een dagje shoppen terug gekomen van een midweek verblijf in appartement Lisette in Winterberg. Het appartement is netjes, schoon, van alle gemakken voorzien en ruim genoeg voor 6 personen. Zeker de DVD van Najib Amhali viel voor een avondje thuis in goede aarde. Ook als er geen sneeuw is in Winterberg is er veel te doen de spierpijn van het kletterwald (klimbos) is net weer een beetje over maar met trots kunnen we zeggen dat we alle 4 klimparcoursen hebben afgelegd. Het uitzicht van af de Panoramabrug is geweldig maar vol op in de wind wel fris. Het Wildpark in Willingen is voor de 9,- euro entree een leuk en betaalbaar dag je uit voor een gezin. Veder hebben we lekker genoten van de mooi wandelingen op de Kahlen – Asten. Er is nog zoveel meer te zien en te doen dat we zeker nog eens terug komen.


Vakantie : 11-04-2011
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : A. Matthijssen

Net terug van een heerlijk relaxed weekendje Winterberg in Eline. Alles was naar wens en 1 van ons in het bijzonder was erg blij met wifi. Volgende keer nog een keer overdoen maar dan met sneeuw, nu was het voor ons Zomerberg, maar niets te klagen.


Vakantie : 14-03-2011
Vakantiewoning Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.Schneider

Bijgaand uw sleutels weer retour. Moet wel zeggen dat het huis ruimschoots aan onze verwachtingen voldeed. Huis is schoon en werd netjes opgeleverd, daarnaast waren wij aangenaam verrast dat er zo laat nog in het seizoen in Winterberg geskied kon worden.
Zeker een herhaling waard.


Vakantie : 12-03-2011
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Amy, Jessie en Jacqueline

Wij waren blij verrast toen wij het appartement van binnen zagen.....wat ruim, mooi en schoon! Helemaal geweldig! Toen we aankwamen scheen de zon en was het heerlijk weer. Tot grote vreugde van mijn dochters lag er nog sneeuw op de pistes. Daar hebben ze met veel plezier gebruik van gemaakt. Een supermarkt in de buurt en een heerlijke pizzeria. Wat een gezellig stadje is Winterberg. Helaas hebben we de vakantie eerder moeten afbreken wegens gezondheidsproblemen.
Maar het appartement kunnen wij zeker aanbevelen.


Vorige  1.. 18 19 20 21 ..42  Volgende

Winterberg Vakantie Appartement Eline tuin zomer

Wij hebben het prima naar onze zin gehad, mooi appartement, zeer netjes, TOP!