Winterberg Vakantie - Gastenboek februari en maart 2011

home
Menu

Gasten over februari en maart 2011

Winterberg Vakantie Appartement Eline achterzijde winter

Een mooi, ruim, schoon appartement

Vakantie : 08-03-2011
Vakantiehuis Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : M. van der Westen

We zijn veilig thuis aangekomen en we hebben een paar fijne dagen gehad in Winterberg. Het apartement ziet er prima uit. Jammer dat er geen sneeuw meer lag.
Het is een aanrader voor iedereen die er een paar daagjes tussenuit wil.


Vakantie : 02-03-2011
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Vojkan

We hebben ons zeker vermaakt en appartement was prima! Geen klachten van onze kant. Hartelijk dank voor alles!


Vakantie : 09-03-2011
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Q. de Berk

Het was fantastisch. We hadden geweldig weer en de mensen zijn zo netjes en aardig.
Volgende keer weer bij jullie.


Vakantie : 27-02-2011
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : I. van Asperen

Alles was weer prima! We hebben heerlijk kunnen skien, alleen vandaag wat regen. Graag tot een volgende keer, ik zal de sleutels opsturen.


Vakantie : 24-02-2011
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : A. en J. de Groot

Wij hebben een hele goede tijd gehad in jullie appartement. Het was ruim en schoon en heel compleet. Lekker dicht bij het centrum: prima! Een heel klein puntje: misschien zou, met name in de zomer, een vriesvakje wel handig zijn. Nu hebben we het niet gemist, maar het viel ons op. Gelukkig heeft het weer best meegezeten: zaterdag werd het zo koud dat de sneeuwkanonnen dag en nacht door konden blazen. Wel was het erg druk op de pistes, ik weet niet of dit altijd zo is.

Al met al hebben we genoten van jullie appartement en Winterberg en is het geheel voor herhaling vatbaar. Hartelijk dank en met vriendelijke groet,


Vakantie : 27-02-2011
Vakantiehuis Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Jos en Theresia

Gisteren zijn we vanuit een zonnig Winterberg vertrokken en na een voorspoedige reis weer gearriveerd in een regenachtig Nederland. We hebben een heerlijke week gehad en tegen verwachting in alle dagen kunnen skiën. Het appartement is ons uitstekend bevallen. Alles was aanwezig en dat is ook wel eens anders.
Maar nogmaals het was een heerlijke week waar we met groot plezier aan terugdenken. De sleutels zijn vandaag per post verzonden.


Vakantie : 21-02-2011
Vakantiehuis Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Ilse

We hebben weer hele fijne ontspannen dag gehad in appartement Lisette. Misschien tot een volgende keer.


Vakantie : 18-02-2011
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : J. Vervoort

We hebben een geweldige midweek gehad. Dit heeft niet alleen te maken met jullie geweldige en schone appartement en de perfecte ligging ervan in Winterberg. Vanaf het allereerste mailcontact voelde het goed. Alles is hartstikke goed en fijn geregeld. Het was leuk om van te voren af en toe al een berichtje te krijgen wat de stand van zaken in Winterberg was. De sleutels toegestuurd krijgen, het boekje, de Sauerland kaart en zelfs al een retour envelop....echt tot in de puntjes verzorgd. Wij hebben genoten!! Onze dochter van 2 heeft het ook heerlijk gehad. Wij zijn bij Center Parcs gaan zwemmen en we hebben haar zo ongeveer met geweld weer mee naar huis moeten nemen. Shoppen is aan haar niet besteed, maar buiten zijn des te meer.


Vakantie : 15-02-2011
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : M. Drabe

Wij hebben in Eline gezeten van 11-02-2011 t/m 14-02-2011. Het appartement is perfect voor een verblijf in Winterberg. Lekker op loopafstand naar het stadje en de supermarkt. Het huisje zag er netjes en gezellig uit. Toen we zaterdag wakker waren werden we verrast met verse sneeuw, de hele dag op de piste vertoefd. We hebben heerlijk kunnen eten in Winterberg, The Blackwater Irish Pub, heerlijke Steaks en gezellig druk. Jammer dat het zondag 4 graden in de plus was, dus skiën was geen optie, te veel papsneeuw. Even in de infomap gekeken wat we dan maar moesten ondernemen, en we wilde gaan bowlen, jammer maar helaas, de zaak Failliet. Dus misschien even de map updaten. ’s avonds gegeten bij de Griek, ook zeker een aanrader!
Als we weer naar Winterberg willen gaan, boeken we zeker weer bij jullie.


Vakantie : 15-02-2011
Vakantiehuis Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Frederike

Door omstandigheden hebben we het weekend met zijn 4-en doorgebracht inplaats van met zijn 6-en, zijn we op zondag avond weer vertrokkenen vanwege de weervoorspellingen hebben we de skispullen thuis gelaten. Dit doet natuurlijk echter niks af aan het huisje en hier hebben we goed van genoten.
Een mooi, ruim, schoon appartement. Verder heerlijk genoten.


Vorige  1.. 19 20 21 22 ..42  Volgende

Winterberg Vakantie Appartement Eline achterzijde zomer

We hebben ons zeker vermaakt en appartement was prima!