Winterberg Vakantie - Gastenboek 01-2011 tot 02-2011

home
Menu

Reacties Gasten begin 2011

Winterberg Vakantie dorpsplein kerst

Werkelijk alles is er aanwezig en keurig schoon.

Vakantie : 11-02-2011
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Peters

Wij hebben leuke dagen gehad jullie comfortabele appartement. Het was een leuk appartement met alle voorzieningen erbij. De bedden en het beddengoed was zeer goed. Dat is zeer prettig. Wij hebben ook een reactie in het gastenboek geschreven.
Het was zo fijn dat het appartement vlak bij het gezellig centrum lag. Gewoon ideaal. Er was 1 klein nadeel. En dat was het traphekje. Ons zoontje van 2 jaar is altijd op ontdekking uit en ziet meteen hoe dit functioneert. En dan is het goed opletten want het mannetje is heel snel.
Mike heeft woensdag nog fijn geskied. Donderdag zijn we naar het subtropisch zwembad in Willingen geweest. De tijd ging te snel voorbij en voor ons was deze midweek tekort. Dus volgende keer willen wij langer blijven.


Vakantie : 07-02-2011
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Bram en Leny R.

Ons verblijf in jullie appartement was weer geweldig geslaagd, daarnaast wil ik jullie ook complimenteren met de goede verzorging van jullie appartement
Werkelijk alles is er aanwezig en keurig schoon. (ook het weer werkte enorm mee maar een dag bewolking gehad). Hopelijk kunnen we het volgend jaar weer van jullie huren.


Vakantie : 01-02-2011
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : A. Coevert

We hebben het prima gehad,het appartement was perfect en we komen in de toekomst zeker terug.


Vakantie : 30-01-2011
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Tissingh

Wij hebben een leuk verblijf in uw appartement in Winterberg gehad. Alles was aanwezig wat wij nodig hadden en het appartement was bij aankomst schoon. Tevens hebben wij alle dagen kunnen skien. Wij zijn niet aan andere activiteiten toe gekomen, dus wij zullen vast en zeker nog een keer terug komen in Winterberg.


Vakantie : 25-01-2011
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Schepers

Vakantiehuis Eline 21 t/m 24 januari Wij verbleven een lang weekend in jullie comfortabele appartement. Het zag er netjes en gezellig uit. Het weer was wat minder maar hebben flinke wandeltochten in de sneeuw gemaakt en de druipgrotten in Attendorn is een echte aanrader. 's Morgens naar de warme bakker voor de broodjes en s’avonds heerlijk gaan dineren in een van de vele restaurants die Winterberg heeft.
Jullie staan bij onze favorieten, dus tot een volgende keer.


Vakantie : 22-01-2011
Appartement Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : J. van der Velde

Wij zijn weer thuis hebben een heerlijke vacantie gehad en zijn zeer tevreden, de sleutels hebben we weer op de post gedaan en hopelijk komen wij daar nog eens weer terug.


Vakantie : 14-02-2011
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Josja en Jacqueline H.

Mijn zoontje en ik hebben opnieuw een erg prettige tijd gehad in Winterberg. Hoewel er niet zoveel sneeuw lag als vorig jaar, hebben we toch prima kunnen skien. Aankomst in het appartement was vooral voor Josja als thuiskomen. We willen zeker proberen om volgend jaar opnieuw in jullie appartement te logeren....... De sleutels zijn onderweg.


Vakantie : 09-01-2011
Appartement Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.Brouwer

Wij hebben een fijne week gehad in jullie appartement, appartement was schoon en gezellig en compleet ingericht. De sleutels zullen wij morgen naar jullie terug sturen. Wij vonden het heel erg druk deze periode in Winterberg, lange wachtijden bij de pistes, jammer ,vorig jaar zijn wij een de eerste week van de kerstvakantie geweest maar was het niet zo druk. In iedergeval wel voor herhaling vatbaar.


Vakantie : 08-01-2011
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.ane

Gisteren terug gekomen in Nederland na een leuke week skiën in Winterberg. De sleutels zijn weer onderweg naar jullie. Wij vonden het een leuk verblijf op een prima locatie en is wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar.


Vakantie : 06-01-2011
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : D. van Berkum

Wij hebben een zeer fijn verblijf gehad ik jullie huisje, ons dank daarvoor.


Vorige  1.. 20 21 22 23 ..42  Volgende

Winterberg Vakantie dorpsplein kerst

De tijd ging te snel voorbij en voor ons was deze midweek tekort.