Winterberg Vakantie - Gastenboek 10-2010 tot 01-2011

home
Menu

Recencies van gasten 10-2010 t/m 01-2011

Winterberg winkels winkelstraat

Het was een super leuk weekend!

Vakantie : 05-01-2011
Vakantiewoning Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : N. Remie

Het was een super leuk weekend! Complimenten voor het appartement!


Vakantie : 02-01-2011
Vakantiewoning Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : B. van Grootheest

Als eerste willen we jullie hartelijk bedanken voor het mooie appartement. We hebben prachtige dagen gehad en over voldoende sneeuw geen klagen gehad. We hebben ons letterlijk in moeten graven om te parkeren. (haha)
Heb ook een stukje in jullie gastenboek geschreven. We weten nu nog niet wat we volgend jaar willen, is nog zo ver weg. Maar we komen zeker nog eens terug.


Vakantie : 03-01-2011
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : M. Schurer

Een goed 2011!
wij hebben een fijne tijd in jullie appartement gehad. Echt winterwonderland in Winterberg. Wat een sneeuw! Het appartement is volledig en ruim. We hebben ons prima vermaakt en praktische extra's maken het appartment erg fijn om te verblijven (bijv. een stofzuiger en een wasrek voor de natte handdoeken). Winterberg vonden wij een leuke plaats. Je loopt vanuit het appartement zo met de slee naar het centrum. Jammer dat de ijsbaan niet meer in Winterberg is en dat het zwembad voor onderhoud gesloten was. Misschien dat het park van Landal mogelijkheden biedt om te zwemmen maar dat hebben we niet uitgezocht. We vonden Willingen met het slechte weer en de wegen met sneeuw te ver om even heen en weer te rijden. Leuk was de kerstmarkt in het centrum en vooral 's avonds sfeervol met vuurkorven.
Als we weer naar Winterberg gaan denken we zeker aan jullie appartement en we kunnen hem bij anderen zeker aanraden!


Vakantie : 13-12-2010
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : P. Visscher

Wij zijn inmiddels weer terug uit Winterberg. We hebben mooie (winterse) dagen gehad. Ik vind jullie appartement prettig om in te verblijfen en leuk dat het zo dicht bij het centrum gelegen is. Ik zal de sleutels straks weer naar jullie terugzenden en wil jullie bedanken voor het huren van jullie appartement.


Vakantie : 30-11-2010
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : J. en A. Wenning

We hebben een heerlijk weekend gehad in Winterberg. Het appartement is prima, gezellig de kerstboompjes in de vensterbank.
Verder niets dan lof.


Vakantie : 02-11-2010
Vakantiewoning Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Familie De Kimpe

Ja ook al zijn het maar een paar dagen vakantie je moet gelijk weer druk verder met alle bezigheden. Het was er dan ook nog niet van gekomen om jullie te mailen. Daarom bij deze onze reactie op ons verblijf in appartement Lisette!
We hebben heerlijke zonnige herfstdagen gehad in Winterberg. Zondagmorgen was de enige keer dat we regen hebben gehad. We hebben daarom rustig aan gedaan en tegen half 11 klaarde het op en konden we er nog lekker op uit en genieten van mooi weer en gekleurde heuvels. De omgeving is erg mooi. Het huisje is ons zeer goed bevallen alles is aanwezig! Onze oudste dochter vond het een feest om in het stapelbed te slapen!
Graag komen we nog een keer richting Winterberg. We hebben genoten.


Vakantie : 27-10-2010
Vakantiewoning Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : M. Fleuren

We hebben genoten.
Fantastisch mooi huisje. Voor z'n tweeën erg ruim. Alles was erg mooi schoon. Behalve de oven konden we niet gebruiken. Dit is te verhelpen door een mooie bakschaal of ovenschaal neer te zetten. We hebben ons geen dag verveeld en zijn door heel Sauerland gereden om te wandelen in de natuur en dorpjes te bekijken. De druipsteengrot is zeker de moeite waard. Dit kan je mooi in combinatie doen met een stevige wandeling in de buurt van het stuwmeer die er niet ver vanaf ligt.
Kassel erg mooie stad met vele musea jammer genoeg was de museum Grim gesloten vanwege verbouwing. Toen naar een natuur museum gegaan. Verder moet er een erg mooi park zijn maar door het slechte weer zijn we deze niet gaan bezoeken.
Het Waldecker bergland heeft een erg mooie route door beukenbos. Erg mooi wandeling. Aan de overkant van de ederstausee schijnt het wat gevarieerder te zijn dan alleen beuken. Naar Olsberg geweest voor een mooie wandeling door het rothaargebergte. Erg mooie wandeling door het hoogheide van het gebied afgewisseld met dennen en beukbos. We hebben nog in een dorpje een musea over hun historie bezocht ook dit was leuk.
kortom erg leuke vakantie gehad en zal het huisje aan iedereen aanbevelen.


Vakantie : 12-10-2010
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : A. Biniasch

Liebe Familie v.d.Velde, die Schlüssel für die Ferienwohnung habe ich heute per Einschreiben an Sie versandt.
Vielen Dank, wir hatten eine wunderschöne Ferienwoche bei Ihnen in Ihrer Wohnung.


Vakantie : 14-10-2010
Vakantiewoning Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : H. Reurink Weustink

Wat hebben we weer genoten van het mooie zon overgoten Sauerland. Met de woning was niets mis mee. Wat fijn dat de lekkage verholpen is! Vrijdag hebben we Winterberg en zijn wijken bekeken,met onverwachtse mooie doorkijkjes.Terrasje. Zaterdag hebben we een flinke wandeling gemaakt:Bodensee-langs de Orke naar Ehrenscheider Muhle-Wernsdorfer kirche-Zeche Elend-Elkinghausen-Ruhrquelle-Winterberg.Terrasje..
Zondag naar de Panorama/erlebnis brucke-St.Georg-Schanze-via een omweg weer naar Winterberg.Terrasje. Maandag E-Bikes gehuurd bij de VVV.Korting door de Sauerlandkarte. Zo.n dikke 50 km gefietst,jammer genoeg deed de motor van mijn man het niet helemaal goed,hierdoor kregen we van de VVV flinke korting bij terugkomst. Veel door prachtige dorpjes gefietst, soms wel erg hard naar beneden!!!!
Terrasje.
Dinsdag alles ingepakt ,wat aangerommeld en op weg naar ons Tukkerland. De auto al deze dagen niet gebruikt. Nog even naar de Mohnesee,maar hier reden we in een deken van mist en hebben de zon niet meer gezien. Zoals jullie zien hebben we ons niet verveelt en was het de spierpijn zeker waard. De sleutels heb ik gisteren op de post gedaan.
Hopelijk tot volgend jaar.


Vakantie : 10-10-2010
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Cloudt

Het was ons zeer aangenaam om in jullie appartement te verblijven. Wij hebben in Winterberg een geweldige week gehad met goed weer, al met al een goede reden om terug te komen.


Vorige  1.. 21 22 23 24 ..42  Volgende

rodelbaan Winterberg

Echt winterwonderland in Winterberg. Wat een sneeuw!