Winterberg Vakantie - Gastenboek augustus 2010 t/m oktober 2010

home
Menu

Recensies van gasten zomer 2010

Winterberg ski piste

Niets dan lof. We hebben een heerlijke week gehad.

Vakantie : 01-10-2010
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Familie van Bruinessen

Ik heb in het gastenboek geschreven dat wij zeer aangenaam verrast waren door het appartement: heerlijk ruim met z'n vieren, ideale ligging ten opzichte van winkels en weinig verkeerslawaai, schoon en alles aanwezig wat je maar nodig zou kunnen hebben.
Winterberg zelf vonden we eveneens heerlijk, groot gedeelte van de winkels zelfs geopend op zondag, leuke markt tot 2 uur. Ook voor de kinderen was er van alles te doen. Er is een leuke speeltuin met fonteinen en al, Daan had één favoriete winkel waar hij elke keer in de vitrine wilde kijken. Met het weer boften we enorm: we hebben 4 zomerdagen gehad. Heb zelfs nog gebruik gemaakt van jullie strandstoel!
We zijn in Dillenburg en Frankenberg geweest en hebben een dag e-bikes gehuurd bij de Toeristinformation. Ook met de kleintjes ging dat prima: Daan in fietskar en Babette achterop bij mij. We zijn de hele dag onderweg geweest en hebben de Kahler Asten (842 m!) per fiets bedwongen. Helaas was Martins accu op gegeven moment leeg en heb ik nog een gedeelte zonder accu moeten fietsen. Uiteindelijk hebben we de lege accu's bij Dorint Hotel kunnen wisselen, waar we ook prima warm hebben gegeten.
Niets dan lof. We hebben een heerlijke week gehad.


Vakantie : 08-09-2010
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Klinkien en Fam.Vroege

Bedankt voor jullie mailtje. We hebben een heerlijk weekend gehad. De dames hebben heerlijk gewandeld en de heren veel kilometers gefietst. Het probleempje met de lekkende kachel was binnen een uurtje na ons telefoontje door een verwarmingsmonteur opgelost. Prima service!
We kunnen dit appartement iedereen aanraden die er lekker een paar dagen tussenuit wil naar een mooie omgeving zowel in de winter als zomer. Ook de ligging van het appartement is goed, dichtbij het centrum in een rustig gelegen buurt.


Vakantie : 08-09-2010
Vakantiehuis Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.Van Daalen

Hartelijk dank voor het verblijf in uw appartement. We hebben een heerlijk weekend gehad, waarin we de prachtige omgeving met de mountainbike hebben verkend. Als we nog eens terug gaan komen we wellicht weer bij jullie terug.
Het is een net appartement en een prima uitvalbasis.


Vakantie : 03-09-2010
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : M. Raijmakers

Hartelijk bedankt voor het prachtige appartement waarin wij mochten verblijven. Het was werkelijk van alle gemakken voorzien. Helaas hebben we geen bericht meer achter gelaten in jullie gastenboek, maar bij deze neem ik de mogelijkheid jullie te bedanken. Ondanks het slechte weer hebben we een hele fijne tijd gehad en enorm genoten van de prachtige omgeving. We komen dan ook zeker een keer terug en overwegen om een keer in de winter te komen. We zijn nog nooit op wintersport vakantie geweest, maar deze vakantie heeft ons er warm voor gemaakt. Ook 's avonds was er voldoende te doen in Winterberg. Vooral in de Irish pub hebben we gezellige avonden gehad. Het bike park en de rodelbaan lieten ruimte voor voldoende actieve uurtjes, maar we hebben ook genoten van de rust en de omgeving.
Nog maals hartelijk dank en hopelijk tot een volgende keer!


Vakantie : 28-08-2010
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Familie van Heeckeren

We zijn weer in Laren en kunnen terugkijken op een fijne vakantie! Een prachtig appartement; gezellig ingericht, goede bedden en lekker dicht bij het centrum. Het was goed vertoeven in Winterberg: prachtige omgeving, goed van eten en drinken, een lust voor wandelaars en mountenbikers. Er is van alles te zien en te beleven en ook de Sauerlandcard is ideaal!
Kortom: een geslaagde vakantie en zeker voor herhaling vatbaar!! Wie weet.. tot een volgende keer


Vakantie : 23-08-2010
Vakantiehuis Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.Van Vette

Excuus voor het late antwoord maar het gewone leventje heeft ons alweer overvallen. Het was gelijk weer gedaan met de rust van Winterberg. We hebben het prima naar ons zin gehad in appartement Lisette. Wat een heerlijk ruim appartement. Alles hebben we brandschoon aangetroffen, dat is soms wel eens anders. Dus een compliment voor de schoonmaker.
We hebben heerlijk gewandeld, in het Kletterwald geklommen, modelspoorbanen in de buurt bezocht en in Bad Driburg, geshopt. Kortom we hebben ons prima vermaakt, ook tijdens de regenachtige dagen. Alle bestek en servies was ruim voldoende aanwezig.
Nogmaals bedankt voor alles. We zullen jullie zeker aanbevelen bij onze vrienden en kennissen en wie weet komen we nog eens terug.


Vakantie : 12-08-2010
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Vorstenbosch

We hebben 2 fantastische weken in jullie appartement gehad! De eerste avonden was het koud, maar daarna werd het een stuk aangenamer in de avond. We hebben leuke uitstapjes gemaakt, ook met de bus en trein. Alles was prima in orde. Bedankt voor de goede zorgen en wellicht tot een volgende keer. Morgen gaan we naar huis en sturen we de sleutels meteen op.


Vakantie : 12-08-2010
Vakantiehuis Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.Peters

Wij hebben een hele fijne week gehad in winterberg en het appartement was super....
Ruimte genoeg en wat ook leuk was waren de dvd,s die aanwezig waren erg leuk. Dit appatement is zeker een aanrader voor jong en oud..... De omgeving is ook heel mooi ook in de zomer en er is genoeg te doen. Wat wij nog wel even wilde weten wij willen voor van de winter ook een weekend boeken maar wat is de beste tijd om te gaan en hoelang van te voren moeten we boeken?
Nogmaals het was een geslaagde vakantie!!!!!!


Vakantie : 30-07-2010
Vakantiehuis Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.vd Leij

We zijn net terug uit Winterberg en hebben een prima week gehad. Het appartement is prima bevallen (heerlijk om je vakantie te beginnen zonder eerst je onderkomen grondig schoon te maken)
Het was heerlijk schoon en ruim en van alle gemakken voorzien. Nederlandse TV was wel erg prettig. We konden heerlijk wandelen, 3 dagen bikepark en dagje Willingen. Het weer was in ieder geval veel beter dan in ons kikkerlandje. Wie weet tot een volgende keer, de sleutels zijn onderweg.


Vakantie : 02-08-2010
Vakantiehuis Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.Verschaeve

We hadden het zeer getroffen in Winterberg, een ruim, mooi en goed gelegen appartement want kort bij het citycenter.
- Mooie, ruime en verzorgde woning.
- Goede matrassen want uitstekend geslapen.
- Badkamer ok, misschien een te pover licht, vooral dan om je te scheren.
- Living ruim en praktisch.
We hadden tijdens ons verblijf zoals reeds vermeld zeer mooi en warm weer dat uitnodigde om erop uit te trekken:
- Een dag Winterberg met bijna alles erop en eraan (geen MTB) en alles on foot!
- Een dag bezoek aan Soest en de Möhnesee
- Een dag bezoek aan Willingen met rodelbaan, kabellift en torenbezoek.
Zo dit was het in een notendop, we danken van harte voor de rust die we konden genieten tijdens ons kort verblijf.


Vorige  1.. 22 23 24 25 ..42  Volgende

Winterberg ski piste

Ook de ligging van het appartement is goed, dichtbij het centrum in een rustig gelegen buurt.