Winterberg Vakantie - Gastenboek 02-2010 t/m 03-2010

home
Menu

Recensies van gasten winter 2010

Winterberg Vakantie Appartement Eline uitzicht terras

Wij hebben een geweldig weekend beleeft in Winterberg en het appartement.

Vakantie : 26-03-2010
Vakantiewoning Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Lies en Henk

We zijn om 15.30 weer in Zwolle. we zijn zeer tevreden in het appartement Eline en voelen ons gelijk thuis. alleen zijn er geen Nederlandse zenders op tv jammer hoor we kijken graag naar het nieuws en aktulele programma's etc.
Wij hebben 2 dagen aktief gewandeld. zaterdag zijn we rondje Winterberg was fantastisch en veel klimwerk pff... en zondag rondje Olsberg-de Rothaarsteig en van Olsberg nog verder gewandeld naar Brilon en daar de bus gepakt richting Olsberg we hebben daar de auto geparkeerd..
Lang weekend is zo voorbij. we hebben trouwens prachtig weer gehad veel zon en was heerlijk warm. Vanmorgen heeft in Winterberg nog geregend dus we hebben zaterdag en zondag getroffen met het mooie weer was echt top.
Het is voor herhalings vatbaar!


Vakantie : 29-03-2010
Vakantiewoning Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : R. van Oppen

Afgelopen weekend in jullie appartement 'Lisette' is ons erg goed bevallen. De indeling is leuk, alles is aanwezig, het heeft een leuk uitzicht en de ligging t.o.v. het centrum is perfect. Volgende keer gaan we ons jaarlijks weekend wel wat eerder of later plannen, nu zaten we tussen de twee seizoenen in.
Bedankt voor de goede service en tot de volgende keer.


Vakantie : 20-03-2010
Vakantiewoning Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : K. Sparre (Denemarken)

It was a very nice house and we have had a good holiday.


Vakantie : 15-03-2010
Vakantiewoning Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : R. Evering

Wij hebben een erg leuke vakantie gehad. Het appartement was echt super! De huiskamer was erg gezellig ingericht, en het raam naar de keuken is erg handig, met name voor de kok. De badkamer was perfekt en de bedden lagen heerlijk.
Helaas kon het fietsen niet doorgaan, maar gelukkig was het winterweer nog goed genoeg om te gaan skien. Het was rustig op de piste, wat erg handig was om beter te leren skien.
We hebben al voorlopige plannen gemaakt om toch nog met de racefiets terug te komen naar Winterberg, en we hopen dan weer net zo welkom te zijn in een van jullie appartementen!
Bedankt voor de gastvrijheid en wie weet tot ziens,


Vakantie : 14-03-2010
Vakantiewoning Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : N. Braad

We hebben het in het appartement lisette heel erg naar ons zin gehad, alles was dik in orde. we hebben het ook heel erg getroffen met het weer elke dag zon.


Vakantie : 08-03-2010
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Troost

We hebben een voorspoedige terugreis gehad na een heel goed weekend in het appartement "Eline". Vrijdagmiddag en avond is er veel sneeuw gevallen maar toen waren we gelukkig al gearriveerd. We hebben heerlijk kunnen wandelen in de sneeuw op paden die dus op zaterdag, ondanks de hevige sneeuwval, al weer goed begaanbaar waren.
We hebben ontzettend genoten van jullie prachtig gelegen appartement. In de toekomst hopen we nogmaals gebruik te maken van één van beide appartementen.


Vakantie : 02-03-2010
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam van Asperen

Het was weer helemaal geweldig, dank je.
We twijfelen nog even over volgend jaar, niet vanwege het appartement maar wel door het weer, zoveel regen afgelopen week. Dus als we volgend jaar niet boeken is het vanwege het weer!


Vakantie : 02-03-2010
Vakantiewoning Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.Van der Doe

Wij zijn jaren in pension Kreuzberg geweest en nu voor het eerst in Lisette, met zijn zevenen beviel Lisette beter, lekker veel ruimte, keurig ingericht en goed schoon.
Zeker voor herhaling vatbaar!!!!
We hebben alle weersomstandigheden gehad, maar prima kunnen skiën. Er zijn geen op of aanmerkingen,kortom...

HET WAS HIER FANTASTISCH!!!!!


Vakantie : 25-02-2010
Vakantiewoning Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : I. Prick-Sala

Wij hebben ook dit jaar weer hele fijn dagen in jullie appartement "Lisette" doorgebracht. Alles was weer helemaal verzorgd en zo vertrouwd zeker nu we voor het tweede jaar een paar dagen in "Lisette" waren.
En .... dit jaar veel meer sneeuw. Dus de kinderen waren veel op de piste en wij (opa en oma) veel wandelen en sleeën met onze kleinzoon Stan. Heerlijk en helemaal op woensdag toen vielen er dikke sneeuwvlokken de hele dag door! Wij kijken nu al uit naar volgend jaar als Stan ook mag gaan skieën. 's Avonds allemaal lekker moe en alle comfort om je heen.
Jullie appartement is een echte aanrader en van alle gemakken voorzien. Heel fijn dat de winkels en supermarkt goed te voet bereikbaar zijn. Ik hoop dat we volgend jaar weer een paar dagen in jullie appartement kunnen genieten in Winterberg.


Vakantie : 22-02-2010
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : K. Veenstra

Hartelijk dank! Wij hebben een geweldig weekend beleeft in Winterberg en het appartement. Het weer was prachtig om te skieën, snowboarden, sleeën en sneeuwballen gooien. Het appartement is ons er goed bevallen. Alles is aanwezig en de leefruimte en slaapkamers zijn prima in orde! We hadden met acht personen alleen zo af en toe filevorming bij de badkamer/toilet. Maar ja, er moet natuurlijk wat te wensen over blijven Het appartement is een echte aanrader!
Het draadloos internet werkte prima. Persoonlijk heb ik het niet geprobeerd, maar we hebben geloof ik twee keer gebruik gemaakt van internet om wat dingen in de omgeving op te zoeken. De sleutels gaan morgen in de retourenveloppe weer op de bus en zullen dan spoedig weer bij jullie zijn.
Nogmaals bedankt en tot ziens!


Vorige  1.. 24 25 26 27 ..42  Volgende

Winterberg Vakantie Appartement Lisette voorzijde winter

De huiskamer is erg gezellig ingericht