Winterberg Vakantie - Gastenboek 12-2009 t/m 01-2010

home
Menu

Gasten reacties begin winter 2009-2010

Winterberg Vakantie Appartement Eline voorzijde zomer

Veel gewandeld, gesnowboard, geskied, heerlijk gegeten. Echt genoten.

Vakantie : 20-01-2010
Appartement Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Ronald

Wij hebben een erg goed weekend gehad in Winterberg. We hebben enorm genoten van het skiën, maar we waren voornamelijk goed te spreken over het appartement.
Het appartement was groot genoeg voor ons, was netjes en goed verzorgd. Ik wil je bedanken voor de prettige service die je middels de mail (en in formatieboekjes) verleend hebt en als we weer eens naar Winterberg gaan zal ik proberen weer het appartement bij je te boeken.


Vakantie : 09-01-2010
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : R. Olsen

We vonden het een erg fijn appartement in een heerlijk rustige straat. We hebben genoten. Sleutels sturen we maandag op in enveloppe.


Vakantie : 05-01-2010
Appartement Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.Duinkerken

Kort maar krachtig!!
Wij hebben het echt super na onze zin gehad in het appartement en we doen het zeker nog eens over !

Helaas werd ons ene zoontje gisteren verschikkelijk verkouden en zijn we vanmorgen op tijd vertrokken, we hadden geen zin om de laatste dag nog met een ziek kind op te trekken. De sleutels doe ik vanmiddag op de post.
Hartelijk dank voor de leuke (korte) vakantie


Vakantie : 05-01-2010
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Wim en Sandra

Wij hebben een geweldige week gehad in Winterberg. Bij aankomst in het appartement waren we meteen enthousiast.
Schoon, een gezellige ruime woonkamer en alles zo compleet. Zelfs dvd`s voor de kinderen. Ook heel gezellig vonden we de kerstboompjes met lichtjes en andere kerstversieringen in het huisje. Winterberg zelf is ons ook heel goed bevallen. Er is zo veel te doen.
We gaan zeker terug komen en hopelijk is er dan plaats in een van jullie appartementen.


Vakantie : 02-01-2010
Appartement Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : D. Tubee

We hebben een heerlijke midweek gehad in Winterberg !! Veel gewandeld, gesnowboard, geskied, heerlijk gegeten. Echt genoten. Appartement / huis is helemaal top !! Echt netjes verzorgd en alles is aanwezig. Wij waren met zijn 6en en dat ging perfect. Wij bevelen jullie in ieder geval bij iedereen aan. Oh ja, nog de beste wensen !!!!


Vakantie : 27-12-2009
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : G. Kerssies

We hebben een heerlijke tijd gehad. Het was bij aankomst enorm koud -17 graden en 's nachts zelfs -22,5 ondanks de kou hebben we in het warm gehad in het appartement. Erg gezellig met de kerstboompjes, waxinelichtje en de kerstdecoratie!!! Het appartement is prima bevallen, was ook goed te doen met twee gezinnen. Alleen is het keukentje wel erg klein, we konden de boodschappen voor 9 personen niet kwijt in de koelkast/ aanrechtkastje. Beetje creatief zijn, boodschappen op het balkon in de sneeuw : )
Er was er meer dan voldoende servies en keukengerei! De mixer was erg handig voor het pannenkoekenbeslag, de bakplaat werkt perfect, we hebben er 2 keer pannenkoeken op gebakken. Echt een feest voor de kinderen!


Vakantie : 21-12-2009
Appartement Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Barbara

Ons verblijf is zeer goed bevallen, we hebben er erg van genoten en komen zeker een keer terug. Maar dan voor een paar dagen langer!


Vakantie : 20-12-2009
Appartement Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : S. Bijlholt

Het waren twee heerlijke dagen met vorst en sneeuw.
U heeft een mooi, net en schoon huis.


Vakantie : 14-12-2009
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : W. Weites

Wij zijn gister weer thuisgekomen uit Winterberg. We zij er een week geweest en hebben enorm genoten en zullen het zeker nog eens over doen. Het appartement was geweldig en alles wat je nodig had was aanwezig. We hadden het geluk dat het de laatste twee dagen sneeuwde waardoor Winterberg nog mooier werd. Mijn vader van 73 was mee en ook hij heeft een heerlijke tijd gehad. Wij zullen jullie appartementen aan iedereen aanbevelen want het was echt top.


Vakantie : 07-12-2009
Appartement Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : S. Veldkamp

Wij zijn weer veilig terug. We hebben een heerlijk weekend gehad in winterberg. Het appartement was super, alles was aanwezig en zeer comfortabel! Wat ook fijn was dat het centrum op loop afstand zat! Appartement Lisette is zeker voor herhaling vatbaar!


Vorige  1.. 26 27 28 29 ..42  Volgende

Winterberg Kletterwald Klimbos fiets

Ook heel gezellig vonden we de kerstboompjes met lichtjes en andere kerstversieringen in het huisje.