Winterberg Vakantie - Gastenboek Winterbergvakantie 09-2009 t/m 12-2009

home
Menu

Recensies van onze gasten over de herfst van 2009

Winterberg Vakantie Appartement Eline voorzijde winter

Ook in de herfst is het de moeite waard om in het Sauerland te zijn.

Vakantie : 07-12-2009
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Koedoot

We zijn inderdaad weer thuis uit Winterberg!
We hebben een super leuke tijd gehad. We zijn een weekendje geweest met ons gezin en hebben natuurlijk ook sinterklaas gevierd. Wat een super huisje! Grote ruimte, heerlijke bedden, een geweldige ligging en van alle gemakken voorzien.
Het centrum is prima aan te lopen, wat we dan ook geregeld hebben gedaan. Dat het zo'n groot en gezellig centrum was, verbaasde ons zelfs nog een beetje. Helaas lag er geen sneeuw, alhoewel het zaterdag de hele dag gesneeuwd heeft. Leuk voor de sfeer, maar helaas niet kunnen skieen! Wel op de schaatsbaan geweest, wat ook erg leuk was.
Kortom een super leuk weekend. We komen zeker nog eens terug!
Bedankt voor alle goede zorgen. Fijn dat alles van tevoren al goed geregeld was, sleutels, boekjes, etc.


Vakantie : 16-11-2009
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Arkink

We hebben zeker een leuk weekend gehad, het was allemaal dik in orde we willen we jullie erg bedanken voor de goede accomodatie


Vakantie : 27-10-2009
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Kwantes

Wij zijn gisteren terug gekomen vanuit Winterberg en het appartement was prima!
Het was voor ons tweetjes erg ruim en van alle gemakken voorzien. Zelfs kruiden en thee lagen al in de keuken. Het enige puntje was dat de batterijen van de afstandsbediening van de televisie leeg waren, maar dat mocht de pret niet drukken! Haha...
Verder was het erg rustig in Winterberg, maar we hebben geluk gehad met het weer en toch nog lekker van de omgeving kunnen genieten.
Mochten we ooit nog op skivakantie gaan, dan weten we jullie zeker weer te vinden. De sleutels zijn vandaag op de post gegaan en zullen als het goed is morgen weer terug zijn bij jullie.


Vakantie : 25-10-2009
Vakantiewoning Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.Hermann

We hebben wederom weer enorm genoten. Weliswaar geen sneeuw, maar toch heerlijk en aangenaam lenteweer. Alleen de eerste zaterdag hadden we wat regen. We hebben ons prima vermaakt.
Ook in de herfst is het de moeite waard om in het Sauerland te zijn. Trouwens ik vind dat jullie twee hele leuke appartementen hebben in Winterberg. Ik wens jullie goede zaken met de verhuur en wellicht dat we volgend jaar wederom terug keren.


Vakantie : 13-10-2009
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Familie van Andel

Wij hebben geen op- en of aanmerkingen op het appartement. Het is gewoon goed schoon en op geruimd. We hebben zoals alle keren ons goed vermaakt in het appartement en in en om Winterberg. We planten de auto gewoon voor de deur en pakken die pas weer als we naar huis gaan. Wellicht willen we in de toekomst weer een keer van jullie appartement gebruik maken.


Vakantie : 12-10-2009
Vakantiewoning Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : H. Weustink

Wat hebben jullie het allemaal picobello voor elkaar in het appartement.Je grijpt niet mis. We hebben ons prima vermaakt, ondanks de vele regen. Vrijdag de Kahler Asten beklommen onder een stralende hemel. Pfoei!
Zaterdag, in de stromende regen, rondom de Bodensee gewandeld. Geen kip te zien, maar de natuur was prachtig met de watervallen en zo. Zondag (wat hadden we een spierpijn in de kuiten) zijn we naar Warstein gereden en daar de druipsteengrotten bekeken, bovendien weer gewandeld in het natuurpark. Daarna Zuschen nog bezocht en gegeten in de Ierse pub. Maandag zijn we via de Mohnesee weer terug gegaan naar Twente. Dus je ziet we hebben ons prima vermaakt en konden ons 's avonds prima ontspannen in jullie appartement. Heel mooi vond ik al de wolken, die zo laag tussen de bomen hingen wanneer je door het raam naar buiten keek(zie een van de foto's die ik zo stuur via de mail).
Hopelijk zijn jullie voldoende geinformeerd en wie weet, tot ziens.


Vakantie : 05-10-2009
Vakantiewoning Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.Spanbroek

We hebben heerlijke dagen gehad. Het huisje is meer dan compleet, in alle opzichten, het tekort aan beddengoed was zeer snel opgelost. De ruime woonkamer is echt fijn, de keuken is prima uitgerust met alle apparatuur en spullen.
Fijn binnenkomen als de koffie al "klaar" staat. De douche is heerlijk en ruim. De twee kleine slaapkamers zijn ook echt klein maar geen enkel bezwaar. De zithoek is gevuld met lekker zittende banken en stoelen en de eethoek is ruim genoeg voor 7 personen.
De map met informatie was super, we hebben leuke dingen gedaan. Het dorp is echt op een mooie afstand met veel voorzieningen.

Wij hebben het super gehad.


Vakantie : 25-09-2009
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : K. Luchies

Wij hebben een geweldig weekend gehad in Winterberg. Wij hebben 185 km op de Mountainbike gefietst over de vaste routes en genoten van het Bike park. Het weer was perfect wat het weekend tot een succes maakte.
Het appartement was prima, uitgebreid ingericht en schoon. Een mooie locatie met een vriendelijke buurt en erg vriendelijke omgeving. Wij hebben gegeten in restaurant de Colosseum (zeer goed en goedkoop) en het restaurant aan het plein met de Nederlandse eigenaar(ook goed en goede prijs). De Ierse pub is een aanrader(live muziek) voor een avond uit.


Vakantie : 23-09-2009
Vakantiewoning Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : A. Beuker

Wij hebben het erg naar ons zin gehad. Alles is perfect voor elkaar.


Vakantie : 23-09-2009
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Embregts

Wij hebben in Winterberg een fijne vakantie gehad en genoten van jullie mooie goed onderhouden appartement.


Vorige  1.. 27 28 29 30 ..42  Volgende

Winterberg Vakantie Appartement Lisette voorzijde winter

Grote ruimte, heerlijke bedden, een geweldige ligging en van alle gemakken voorzien.