Winterberg Vakantie - Gastenboek 06-2009 t/m 09-2009

home
Menu

Gasten reacties zomer 2009

Winterberg Vakantie Appartement Eline tuin winter

Het was weer geweldig ook nu we met het hele gezin waren

Vakantie : 04-09-2009
Vakantiehuis Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.Visser

Wij zijn weer terug van een midweek winterberg. De woning is ons erg goed bevallen, veel ruimte, leuk ingericht. De pizzeria het Colloseum vonden we iets minder om de eten, maar het nudelhaus was perfect. Onze zoons hebben lekker hun gang kunnen gaan op het bike park, daar waren ze niet weg te krijgen.
Al met al hebben we een prima tijd gehad, misschien voor herhaling, maar dan zeker langer. De sleutels komen snel jullie kant op.


Vakantie : 28-08-2009
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Mortel

Het was weer geweldig ook nu we met het hele gezin waren, mooi weer gehad en we hebben ons prima vermaakt.
Zeker tot een volgende keer.


Vakantie : 21-08-2009
Vakantiehuis Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.Jummon

Wij hebben het erg naar ons zin gehad in jullie mooie appartement. Erg mooie omgeving waar van alles te doen is. Paar dagen was het weer wat minder, maar dat mocht de pret niet drukken. Zo werd het een echte DOE vakantie.
We zijn zeker van plan om nog eens naar Winterberg te gaan.


Vakantie : 17-08-2009
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Familie De Proost

Na een fijne week vakantie zijn we terug. We hebben genoten van jullie degelijke appartement: alle comfort was er, mooie inrichting, ideale ligging, ... zelfs de puzzel van 500 stukjes was compleet.
Alles was in orde!


Vakantie : 09-08-2009
Vakantiehuis Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.Rippl

Wij zijn net terug van vakantie uit Winterberg. Het appartement is ons goed bevallen er valt in winterberg en omgeving genoeg te doen ook met 2 kleine kinderen.
De Sauerlandcard is ook perfect. Kortom wij hebben een goede vakantie gehad. Wij zullen zeker uw appartement aanbevelen


Vakantie : 07-08-2009
Vakantiehuis Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Familie de Wijn

We willen u ook nog graag laten weten dat we een zeer aangename vakantieperiode beleefd hebben . Zowel het appartement als de omgeving heeft ons kunnen bekoren.
Het is een mooie vakantiewoning waarin eigenlijk alles voorhanden is. De ligging is ook uitstekend. Genoten hebben we in ieder geval en waarschijnlijk zullen we ooit nog wel eens terug naar Winterberg op vakantie gaan.


Vakantie : 04-08-2009
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Koedijker

We hebben een mooie tijd gehad, we hebben gezien dat de beloofde wasmachine is aangesloten. Mijn zoon heeft een blauw eetbord doorgesneden. En er is wat wasmiddel voor de witte was gebruikt. We hebben we een moordtijd gehad en er zijn in het gezin die weer terug willen.


Vakantie : 29-07-2009
Vakantiehuis Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.Doornenbal

Van zaterdag 11 juli tot en met zaterdag 25 juli verbleven we in het appartement Lisette, Zo mooi als het appartement was, was helaas het weer niet, de eerste week was goed de tweede week beduidend minder, maar toch hebben we veel uitstapjes gemaakt en vele wandeltochten gedaan. Het Disc-Golf in Bad Fredeburg was erg leuk, Wij hebben erg genoten van de omgeving, en hebben ons prima vermaakt.
Hartelijk dank voor alles en misschien doen we het nog eens in de winter.


Vakantie : 12-07-2009
Vakantiehuis Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.Bos

Wij hebben een fijne vakantie gehad, want de week was zo voorbij, ondanks het weer dat niet echt mee zat. Maar dit heeft ons verblijf in appartement Lisette er niet minder aangenaam om gemaakt. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat jullie appartement echt een aanrader is voor iedereen. Het is netjes en van alle comfort voorzien. De ligging is prima, lekker rustig en toch mooi dicht bij het centrum. Wij hebben het gastenboek gelezen en ook ingevuld en sluiten ons aan bij de rest van de gasten, alles is oke.


Vakantie : 28-06-2009
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Oosterling

Gisteravond zijn wij thuis gekomen ( via Attendorn - Olpe - de route langs de BiggeSee, wat toch wel een heel mooi stuwmeer is ) van een mooi weekje in Winterberg. We hebben heel veel gezien en zoals altijd, een mens komt tijd tekort.
Het informatieboekje, wat we thuis gestuurd gekregen hebben, was zeer nuttig, als je daar voor het eerst komt. We hebben er dan ook veelvuldig gebruik van gemaakt.
Vakantie : 28-06-2009
Vakantiehuis Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam van den Reek en Fam van Bakel

Wij hebben ontzettend genoten in jullie mooie appartement Lisette. We hebben natuurlijk geboft met het uitstekende weer. We hebben diverse uitstapjes in de prachtige omgeving gemaakt. Ook de terrasjes zijn door ons diverse keren bezocht en hebben heerlijk gegeten in diverse restaurantjes.
Wij komen beslist nog eens terug !!!!!!

Vorige  1.. 28 29 30 31 ..42  Volgende

Winterberg Vakantie Appartement Eline tuin zomer

Het informatieboekje, wat we thuis gestuurd gekregen hebben, was zeer nuttig, als je daar voor het eerst komt.