Winterberg Vakantie - Gastenboek 04-2009 t/m 06-2009

home
Menu

Reacties gasten in de lente van 2009

Winterberg Vakantie Appartement Eline achterzijde winter

Knus plekje. Gezellig ingericht en goed uitgerust.

Vakantie : 17-06-2009
Appartement Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Familie van Hees

De vakantie was niet super, maar dat lag niet aan het appartement. Knus plekje. Gezellig ingericht en goed uitgerust. We zijn alleen alle drie ziek geworden...buikgriep. Daar kan niemand iets aan doen.De zaterdag was nog erg leuk. Mijn man en ik doen aan paragliden. Mijn man heeft zijn brevet hiervoor en mag dus ook in Winterberg vliegen. Hij heeft 3 leuke vluchtjes kunnen maken. Zondag waren we al niet lekker en zijn we er met de auto op uit getrokken. We wilden naar Frankenberg, maar konden de juiste Frankenberg niet vinden. Degene die wij bezochten had maar 1 huis. Dat zal wel niet goed geweest zijn. Toen zijn we bij wat andere plaatsjes geweest waarvan de naam me even ontschoten is.
Erg knus als je al van Oostenrijk houdt. Winterberg en omgeving is dan net klein Oostenrijk dicht bij huis. Hopelijk kunnen we het volgend jaar weer een keer overdoen. Ik heb nu jullie webadres en beide huisjes zijn erg leuk en knus.


Vakantie : 01-06-2009
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Van Wijngaarden

Afgelopen weekend hebben wij in jullie appartement Eline gelogeerd. Het was een heerlijk weekend en ik heb inmiddels de sleutels weer op de bus gedaan.
Alles zag er allemaal keurig uit, het huis ligt op een leuke plek tov het centrum en het appartement zelf is ons ook prima bevallen. Wellicht tot een volgende boeking.


Vakantie : 26-05-2009
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Koos en Geke

De vakantie was heerlijk, lekker uitgerust, en beter weer hadden we niet kunnen wensen want dat was perfect!!!
Het appartement was mooi en van alle gemakken voorzien, en het was er lekker rustig. De omgeving is heel mooi, we zijn naar de druipsteengrotten geweest en dat moet je en keer gezien hebben. We hebben gegeten bij eetgelegenheden die jullie aan gaven in jullie boekje, en daar kun je gerust het Grieks restaurant aan toe voegen want die was ook heel goed !!!!
We zijn vastbesloten om nog een keer terug te gaan en zullen dan zeker kijken of jullie appartement beschikbaar is.


Vakantie : 24-05-2009
Appartement Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.Bal

Vandaag helaas weer terug na een paar heerlijke dagen Winterberg (20-05 t/m 24-05). Het appartement is ons prima bevallen. Heerlijk de ruimte en we hebben zelfs 's avonds buiten kunnen eten met een geweldig uitzicht! Kinderen hebben genoten van het rodelen in Willingen en in Fort Fun. Vandaag op de terugweg naar huis ook nog even gestopt bij de rodelbaan in Olsberg.
Helemaal super. We komen graag nog een keer terug!


Vakantie : 23-05-2009
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Ron

Omgeving was te gek om te mountainbiken!!! En Appartement is top! Sleutels heb ik inmiddels per post teruggestuurd. We komen zeker terug!!!!


Vakantie : 05-05-2009
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : F. van Dijk

Wij hebben afgelopen weekend van 1 t/m 4 mei in appartement Eline verbleven. We hebben een fantastisch weekend gehad. Een leuk appartement.


Vakantie : 04-05-2009
Appartement Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.Dieleman

Wij hebben van 23-04-09 t/m 30-04-09 een heerlijk weekje mogen vertoeven in jullie zeer compleet en ruime appartement Lisette. Van aanpassen was geen sprake, alles was er. We hebben lekker kunnen wandelen in en rondom Winterberg, lekker gegeten en op terras gezeten.
Als we weer naar Winterberg gaan zullen we zeker kijken of jullie appartement nog vrij is.


Vakantie : 04-05-2009
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Kaper

Wij hebben ondanks de kou genoten van de midweek in Eline. De omgeving is geweldig en dat zo dichtbij, ook voor de kinderen is er genoeg te doen. Prima restaurants in de omgeving en een leuk centrum. Petje af voor Eline alles is tiptop in orde en is meer dan compleet. Ik heb ook een stukje in het boekje geschreven maar dat zien jullie t.z.t wel.
Wij zijn in ieder geval uitgerust en weer veilig thuisgekomen en wie weet is het voor een herhaling vatbaar.


Vakantie : 30-04-2009
Appartement Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : R. van den berg

Wij hebben het enorm naar ons zin gehad in en om Winterberg. Appartement Lisette is ons prima bevallen ruim schoon alles wat je nodig hebt is er leuk ingericht en lekker rustig.
Ik heb mij weer prima vermaakt in het bikepark, het was daar erg druk mede dankzij het mooie weer. Je moest wel even wachten bij de stoeltjeslift telkens een enorme rij, maar zo kon ik wel goed uitrusten voor een nieuwe run downhill.
Geweldig dat bikpark ben er niet weg te slaan. En moeders heeft er fijn kunnen wandelen in de zon gezeten en natuurlijk winkelen.
Ik wil het liefst snel weer terug dus tot gauw.


Vakantie : 27-04-2009
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : B. en E. Vredenbregt

Met twee weken mooi weer kon onze vakantie al niet meer stuk. Ondanks dat we kampeerders zijn is het ons erg goed bevallen. Op het appartement hebben we niets aan te merken. Het was precies zoals we ons hadden voorgesteld en voor 3 personen ruimschoots voldoende.


Vorige  1.. 29 30 31 32 ..42  Volgende

Winterberg Vakantie Appartement Eline achterzijde zomer

De omgeving is heel mooi, we zijn naar de druipsteengrotten geweest en dat moet je en keer gezien hebben.