Winterberg Vakantie - Gastenboek 02-2009 t/m 04-2009

home
Menu

Einde winter 2009, reacties van onze gasten

Winterberg Vakantie dorpsplein kerst

Het huis is gezellig ingericht en ligt mooi dicht bij het centrum.

Vakantie : 01-04-2009
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : J. Jongen

Wij hebben een hele leuke tijd in jullie appartement gehad! Wat een leuk gezellig huis. Alles zag er netjes uit. Alles wat je eventueel nodig hebt is aanwezig en de documentatie is zeer goed verzorgd!
Wij hebben nog een nieuwe kaasschaaf gekocht want die was versleten maar we hebben de oude niet weggegooid. In ieder geval hebben wij het reuze naar onze zin gehad. We hebben zelfs nog 2 dagen geskied!
Hoe dan ook zullen wij jullie appartement(en) aanbevelen aan onze familie en bekenden en mochten we weer een korte vakantie naar Winterberg gaan komen we zeker bij jullie terug.


Vakantie : 30-03-2009
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : M. de Lange

Ja we hebben het prima gehad, weer zat een klein beetje tegen maar er is genoeg te doen in de buurt.
Voor de rest, nog hartelijk dank voor de bedjes, ging prima. We hebben ons prima vermaakt en het is voor herhaling vatbaar.


Vakantie : 06-03-2009
Vakantiewoning Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.Meijerink

Wij hebben het erg naar onze zin gehad. Onze kinderen en kleinzoon vonden het ook geweldig, zij zeggen al voor herhaling vatbaar. Het huis is gezellig ingericht en ligt mooi dicht bij het centrum.


Vakantie : 12-03-2009
Vakantiewoning Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.Smit

Allereerst wil ik jullie bedanken voor het beschikbaar stellen van jullie hippe, ruime, sfeervolle, huiselijk gevoel ........... appartement.
We hebben het heerlijk gehad daar. Eerst wat zoeken in Winterberg zelf, maar die draai hadden we snel gevonden. Heerlijk nog alle dagen kunnen skiën van 10 tot 5, dus ons hoor je niet klagen.


Vakantie : 08-03-2009
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Hekman

Wij zijn net terug van ons weekendje Winterberg en hebben het heel mooi gehad.
Jullie huisje Eline was helemaal super met alles erop en eraan! Zelfs een een traphekje voor de trap! Die wenteltrap middenin de kamer vond ik van te voren nog wel eng... ik zag ons dochtertje van 1 al naar beneden vallen! En wat een keuze qua spelletjes en dvd's... leuk hoor! Als ik al een verbeterpunt zou moeten noemen, dan zou het handig zijn als er 2 sleutels zijn van de voordeur als je met z'n achten bent.


Vakantie : 07-03-2009
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Brunt

Hierbij nog even een bericht. Bedankt voor de welkom thuis mail. We hebben een leuke tijd gehad in Winterberg. We zijn al vaker in de regio geweest en het is ook dit jaar weer erg goed bevallen. Het appartement was prima en het is voor herhaling vatbaar. Er lag nog behoorlijk wat sneeuw en hebben 5 dagen buiten gesport. Wat willen we nog meer eind februari in Winterberg. Wie weet misschien tot volgend jaar.


Vakantie : 02-03-2009
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Familie van Bekkum

Het was een prettige ervaring om in jullie huisje te mogen bivakkeren. De eerste indruk was erg positief, bedden zagen er hotel-achtig uit door de wijze van opmaken. Het rook er fris, en de inhoud (van de kasten) vonden wij méér dan compleet! Het voelde alsof wij een huisje van kennissen hadden "geleend", kortom fijn, ook de kinderen vonden het prettig. We hebben wel lopen zoeken naar een thermostaat van de verwarming, dit bleek je te moeten regelen op de verwarming zelf.
Zou geen verbeterpunten kunnen bedenken, ga zo door. Wat ons betreft > tot ziens!


Vakantie : 02-03-2009
Vakantiewoning Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : H. Hoefsloot

Wij hebben een bijzonder prettig verblijf gehad in jullie appartement. Het is gezellig, goed uitgerust en centraal gelegen in een rustige omgeving. Jammer dat de sneeuw papperig was, maar dat kan je hebben aan het einde van het seizoen. Uiteraard hebben wij nog in het gastenboek geschreven.


Vakantie : 02-03-2009
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Familie Peter en K. de Caluwé

Wij hebben een heerlijke week gehad in jullie appartement!! En de vakantie was, ook volgens de kids goed geslaagd!
De heen- en terugreis zijn prima verlopen! Wij hebben vanuit Terneuzen de hond en de konijnen naar mijn ouders in Nijmegen gebracht. Van hieruit zijn wij per auto naar Kleef (= Kleve) gebracht (mijn ouders hebben onze auto's weer mee terug naar Nijmegen genomen, zodat ze niet in Kleef hoefden te blijven staan, heel fijn!). We hebben op het station een kaartje gekocht naar Winterberg voor het ongelofelijke bedrag van 36 euro!! (Dit wisten wij al wel, want we hadden dit allemaal al uitgezocht mbv internet.) Als je nl in Nordrhein-Westfalen reist, kun je als gezin (maar ook als individu)gebruik maken van een "schöner-Tag-Ticket, waarmee je dus een hele dag in dit district kunt reizen met twee (groot) ouders en een sliert kinderen. Wij dachten wel dat de kids maar tot 15 op dat ticket mee konden reizen, maar dat was dus niet zo; dus voor 72 euro waren we heen en weer van Kleef naar Winterberg!!!
Lekker ontspannen zo, je kon lopen en doen wat je maar wilde, geen sneeuwkettingen, niet met twee auto's op weg, goedkoop en ook uitgerust aankomen; de aansluitingen waren prima (hier kreeg je ook nog een uitdraai van mee!). Het ticket was minimaal geldig in bus en trein. Deze treinreis duurde net geen 5 uur.
Van het station in winterberg is het 10 minuutjes naar de Gartenstrasse, dus ook prima te doen. En in Winterberg heb je alles binnen handbereik; indien nodig kun je met de Sauerlandkarte nog gebruik maken van openbaar vervoer. Hoewel rond het tijdstip van de eerste skilessen de bus niet reed..., maar voor ons was het geen probleem om een kwartiertje naar de "Herrloch" te lopen; de kinderen dachten daar soms anders over...
Wij hebben idd ook in het gastenboek geschreven; dat we heel erg hebben genoten, dat het een fijn appartement is dat zeer goed is uitgerust (zelfs aan de kleinste dingetjes is gedacht, bv wekker) en gezellig is ingericht; handig, het "doorgeefluik" in de keuken! Leuk ook, de mogelijkheid om n spelletje te doen! Dat het vrij centraal ligt tov de winkels/supermarkt. Wat betreft het weer hadden we iets minder geluk, want het heeft n paar keer geregend en het dooide -zeker de laatste twee dagen- behoorlijk. Maar dat weet je als je een minder hooggelegen bestemming kiest...

Al met al hebben wij dus een prima week gehad en zijn we weer wat ski- en snowboardervaringen rijker!!! !Nou, wij wensen jullie veel succes verder met de verhuur van jullie knusse appartement en wie weet nog eens tot ziens!!


Vakantie : 21-02-2009
Vakantiewoning Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.De Vries

Voor het eerst een appartement geboekt en wij hadden geen idee wat we konden aantreffen. Wij waren dan ook zeer verrast met jullie ruime, schone appartement. Op een mooie locatie met een prachtig uitzicht over Winterberg. Het appartement was voor ons echt even 'ons huis'. Jullie hebben aan veel dingen gedacht. Spelletjes/tijdschriften/dvd's. En ook de keuken was bijna voorzien van alles. Miste alleen een keukenhanddoek. Over de rest zijn wij zeer goed te spreken. Mochten wij weer naar Winterberg gaan, zullen wij indien mogelijk, hetzelfde appartement weer boeken.


Vorige  1.. 30 31 32 33 ..42  Volgende

Winterberg Vakantie dorpsplein kerst

En wat een keuze qua spelletjes en dvd's... leuk hoor!