Winterberg Vakantie - Gastenboek 02-2008 t/m 08-2008

home
Menu

Reacties van onze gasten winter/zomer 2008

Winterberg Vakantie Appartement Lisette voorzijde zomer

Het was een zeer geslaagde vakantie en we waren erg tevreden

Vakantie : 22-08-2008
Vakantiewoning Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Peter, Marco en Sandra.

Het appartement is ons erg goed bevallen!! Heerlijk ruim en erg schoon.
Het ligt dichtbij het centrum, dus alles goed te voet te doen. We vonden het wel overal rustig in het dorp, maar wij waren dan ook een midweek, misschien dat de weekenden drukker zijn?
We hebben helaas maar 1,5 dag kunnen snowboarden, maar dat was wel erg leuk! Dus als er nog sneeuw komt dit jaar, willen we graag weer boeken bij jullie! Dus wie weet tot snel, en bedankt voor de gastvrijheid!


Vakantie : 06-08-2008
Vakantiewoning Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.Muurling

We hebben onze twee weken verblijf in appartement Lisette als zeer aangenaam ervaren. We waren bij aankomst zeer verrast door de grootte en aankleding van het appartement. Wij hadden met z'n 3-en dan ook alle ruimte. In het gastenboek hadden eerdere gasten al iets vermeld over "gemissen" en/of "gebreken" maar dat zijn voor ons kleinigheden geweest die ons vakantiepret absoluut niet hebben beïnvloed. Helaas is bij eerder gebruik de bank kapot gegaan, maar voor ons was deze nog prima te gebruiken en inmiddels is deze vervangen.

Winterberg en omgeving vonden wij geweldig. We komen zelf uit het vlakke polderland en dan zijn de bergen en dalen in Sauerland een verademing. We hebben dan ook diverse uitstapjes gemaakt en veel leuke dingen gezien. Vooral de vele mooie wandelgebieden, de wildparken en winkelmogelijkheden hebben we volop benut. Erg leuk waren ook de dvd's in Lisette met cabaret. Daar hebben we een aantal avondjes heerlijk om gelachen.

Helaas zat na twee weken onze vakantie er op. Maar de kans is zeer groot dat we nog eens terug komen naar Winterberg en dan zullen we zeker Lisette of Eline in overweging nemen.


Vakantie : 04-08-2008
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Pruim

Wij hebben het enorm naar onze zin gehad in jullie appartement. Het zag er netjes uit en lekker dicht bij het centrum. Wij komen zeker eens terug maar dan voor een weekend in de winter.


Vakantie : 15-06-2008
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Familie van Mortel

Het was een zeer geslaagde vakantie en we waren erg tevreden over wat er in jullie huis aanwezig is en over de netheid van alles We hebben het prima naar onze zin gehad en zullen zeker terug komen. De rust bij het huis was fijn en alles wat je nodig hebt is direct in de buurt aanwezig.
Bedankt namens mij en mijn vrouw en zeker tot een volgende keer.


Vakantie : 26-05-2008
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Yashvin, Jan en Pascal

We zijn weer terug van een erg geslaagd weekendje. Het weer was prima om lekker te kunnen toeren in het mooie gebied rondom Winterberg. Het leuke was dat er ook een mountainbike event was gedurende ons weekend, dus daar konden we 's avonds ook nog even van meegenieten (we zijn naar een optreden geweest). Het huisje was net als vorig jaar weer piekfijn voor elkaar!
Heerlijk dicht bij het centrum, zodat we lopend naar de restaurantjes konden en een biertje pakken. Wie weet tot volgend jaar!


Vakantie : 26-05-2008
Vakantiewoning Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : M. Alaerds

Wij hebben het prima naar onze zin gehad in het appartement. Het huis ligt op een mooie plaats en was heel comfortabel. Ook de MTB routes waren erg mooi en zeker voor herhaling vatbaar.


Vakantie : 14-05-2008
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Van Waarde

Wij hebben een leuke week gehad, het appartement is goed bevallen, Winterberg is een gezellige plaats en we hadden prima weer. het enige wat onhandig was , was de trap, zeker als er zoals bij ons lange mensen bij zijn. Maar dat heeft ons vakantie plezier niet beinvloed.


Vakantie : 03-04-2008
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Meijers

Wij hadden een prima vakantie in een prima huis, de coordinatie door Immo was super, sleutel is ter plekke gebracht omdat we buiten sluitingstijd aankwamen, en onze TomTom het huisadres niet wist te vinden. De DVD's zijn top, precies onze humor ook! Kortom weinig op/aanmerkingen.
We komen zeker terug.


Vakantie : 02-03-2008
Vakantiewoning Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Familie Bonsink

Bedankt voor jullie mail. Wij hebben genoten de afgelopen week. Ondanks het warme weer, heerlijk op de ski`s gestaan. Dit hadden we van tevoren niet verwacht. Lekker uitgerust in jullie gerieflijke appartement. Heerlijk ruim en schoon.

Alles wat we nodig hadden was er. We voelden ons er helemaal thuis! Ook ideaal dat het zo lekker in het centrum ligt en vlak bij de piste's. Misschien èèn tip. Wat we ook wel in andere appartementen zien liggen: Een mapje met de regels van het huis. Wij hebben nl. 3 dgn naar de sleutel gezocht voor het afval, toen zagen we de sleutel uiteindelijk hangen bij de voordeur naar buiten, i.p.v. onze voordeur. Wij hadden het wel ergens gelezen, maar ik wist niet meer waar. Zo kun je alles nog even teruglezen. Bv. het foldertje wat jullie ons tevoren toe stuurde.
Al met al een geweldige tijd gehad! We hopen hier graag nog eens terug te komen. Bedankt voor de gastvrijheid.


Vakantie : 26-02-2008
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Strating

We hebben een hele leuke week gehad. Het appartement was super en lekker dichtbij het centrum. Het wordt zo wel wat ééntonig met al die positieve reacties, waar waar is waar. We misten alleen nog een vriesvakje voor de ijsklontjes voor in de apfelcorn, je moet toch iets te zeuren hebben.
We hebben heerlijk kunnen skieen heel de week ondanks een groen Winterberg en dankzij de sneeuwkanonnen. Onze kids van 11, 9 en 7 jaar hebben genoten. Wellicht tot volgend jaar.


Vorige  1.. 33 34 35 36 ..42  Volgende

Winterberg ski piste

Winterberg en omgeving vonden wij geweldig.