Winterberg Vakantie - Gastenboek 09-2007 t/m 12-2007

home
Menu

Reacties einde 2007 van onze gasten

Winterberg Kletterwald Klimbos kabelbaan

Net terug uit Winterberg en echt enthousiast

Vakantie : 30-12-2007
Appartement Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.Bakker

Hier even een reaktie op ons verblijf in appartement "Lisette" in Winterberg.
Ons is het prima bevallen. Zeer uitgebreid uitgerust, netjes en schoon. Erg attent dat er rekening met de kerst was gehouden door een paar gezellige kerstboompjes neer te zetten.
Wat betreft de ligging, dat kan bijna niet beter. Op loopafstand van alle winkels en een mooi uitzicht over het dal. We hebben in Winterberg zelf nog een dag op de lange latten gestaan wat voor ons een hele nieuwe ervaring was en zeker voor herhaling vatbaar is. Ook de omgeving was zeer de moeite waard. Dus kun je wel concluderen dat jullie een prima appartement in de verhuur hebben. Mochten we nog een keer die kant uit willen dan boeken we weer een paar dagen in "Lisette".
Veel succes verder en misschien tot een volgende keer.


Vakantie : 29-12-2007
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : M. Rijkers

Het was echt geweldig in jullie huisje. Werkelijk alles zat erop en eraan. We hebben echt genoten. Voor ons was "heiligen abend" nieuw maar we wisten het op tijd dus er was niets aan de hand.
Eigenlijk was echt alles perfect maar als ik iets op moet merken dan moet ik eerlijk zeggen dat wij alle verwarmingen die dicht konden dicht hebben gedraaid en toen stookte we ons nog buiten. Zo heet stoken wij het thuis nooit. Wij hebben thuis een trui aan dus daar ook. Dus eigenlijk was dit een luxe probleem.
De pistes waren voor ons als beginnelingen perfect. De mevrouw waar we de sleutels opgehaald hebben, was uiterst vriendelijk. Gelukkig kregen we twee sleutls want onze kinderen zijn groot genoeg om een keer alleen het dorp in te lopen en zo konden zij en wij (een keer) onze eigen weg gaan. We zijn allemaal zo enthousiast dat het me niet zou verwonderen als we het volgende jaar weer dit appartement met Kerst willen huren.
Net terug uit Winterberg en echt enthousiast


Vakantie : 21-12-2007
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Wemmenhove

Beetje een late reactie van ons maar we hebben het fijn gehad in jullie appartement.
Het was het weekend wel heel erg koud maar gelukkig aan winkels geen gebrek dus we hebben nieuwe mutsen aangeschaft. Verder is alles goed verlopen en hebben we geen opmerkingen. Bedankt en misschien tot een volgende x


Vakantie : 16-12-2007
Appartement Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : L. de Jong

We zijn zojuist thuisgekomen van een fantastisch weekend Winterberg.
Uw appartement is werkelijk super. Keurig verzorgd, alles erop en eraan, echt helemaal fantastisch. Ook mijn collega's vonden het helemaal goed. Nogmaals bedankt voor de uitstekende zorg voor het appartement en ik zal het zeker nog eens in gedachten houden voor een eventuele volgende keer.


Vakantie : 13-12-2007
Appartement Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.Beukhof

We hebben het erg naar ons zin gehad in jullie vakantiehuisje Lisette. Het is erg mooi ingericht en vooral de schommelstoelen zaten erg lekker. Ook de keuken is compleet ingericht. Jullie zien ons zeker nog een keer terug. Wellicht ergens in februari komend jaar.


Vakantie : 05-12-2007
Appartement Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.Vissers

We hebben een geweldig weekend gehad ondanks het slechte weer. Het appartement zag er prima uit en we hebben ons daar prima vermaakt met de spelletjes en de dvd 's die er lagen. Voor de rest was het in één woord SUPER!!
Hartstikke bedankt voor alles en wij komen zeker nog een keertje terug, maar dan ligt er hopelijk wel sneeuw.


Vakantie : 29-10-2007
Appartement Winterberg : Lisette
Bericht in gastenboek van : Fam.Beuving

Wij hebben een goede terugreis gehad en het kei gezellig gehad in Winterberg. Mooie omgeving, heel leuk appartement, kortom, een hele fijne vakantie. Bedankt en vriendelijke groeten terug!


Vakantie : 18-10-2007
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Vennekrets

Hier even een kort bericht m.b.t. ons verblijf in uw appartement. We hebben een leuk weekend gehad met schitterend weer. We zijn zeer tevreden over het appartement en hebben dan ook geen op- of aanmerkingen. Alles prima voor elkaar.


Vakantie : 08-09-2007
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Prinsenberg

Wij zijn net terug. Wij hebben het, ondanks het tegenvallende weer, goed naar ons zin gehad. Zijn met de Sauerlandkaart verschillende malen met trein en bus de omgeving gaan verkennen. Heel leuk. Wij hebben ook genoten van jullie vakantiehuis. Wat jullie op internet gezet hebben is niets teveel. Wat een heerlijke rust en toch dicht bij het centrum. Zeker de moeite waard om nog een keer terug te komen.
Nogmaals bedankt en veel succes met jullie verhuuraktiviteiten.


Vakantie : 03-09-2007
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Labee

We hebben 2 heerlijke weken gehad in jullie mooie appartement. Het zag er allemaal netjes en verzorgd uit. We hebben verschillende plaatsen in de omgeving bezocht, onze zoon heeft veel gerodeld in Winterberg en in Willigen en ook de kartbaan in Neuastenberg is erg leuk. De winkels zijn lekker dichtbij, je loopt er zo naar toe. Vooral de supermarkt (Kaufpark) was makkelijk. We zijn donderdag weer thuis gekomen, onze zoon wilde weer graag terug naar z'n broer en zus, die had hij nml. erg gemist. Maar jullie appartement was in ieder geval prima.


Vorige  1.. 35 36 37 38 ..42  Volgende

Winterberg Kletterwald Klimbos kratten

Met de Sauerlandkaart verschillende malen met trein en bus de omgeving gaan verkennen