Winterberg Vakantie - Gastenboek 03-2007 t/m 08-2007

home
Menu

Recensies van gasten 2007 (maart - augustus)

Winterberg Vakantie Appartement Eline voorzijde zomer

Wij vonden het appartement erg netjes.

Vakantie : 20-08-2007
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Ravensbergen

We waren voor de 2de keer in jullie vakantiehuis Eline en het was weer super. Deze keer kwamen we met Ruben en voor hem stond er een bedje. Dat scheelde weer voor ons, helemaal goed. We hebben tot en met woensdag heel mooi weer gehad, en hebben elke dag lekker in de tuin gezeten.
We zijn naar diverse plaatjes in de omgeving geweest zoals Willingen, Bad Berleburg en Warstein. Daar hebben de mannen en rondleiding gehad in de fabriek van Warsteiner bier. Ze vonden het erg leuk en zeker de moeite waard. We hebben heerlijk gegeten in het stadje bij Colloseum, Athene en Kupferpanne. Oh ja, de pannekoekenbakker doet het super en we hebben heerlijk kleine pannekoekjes gegeten.

Kortom we hebben geweldig genoten in huize Eline, en we hopen zeker nog een keer te komen als er sneeuw ligt. Bedankt voor alles.


Vakantie : 13-08-2007
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam ten Brinke

Nou we hebben genoten van de paar dagen mooi weer. Het was een mooi huisje waar je lekker rustig kon zitten geen last van de buurt.
We hadden de winkels mooi in de buurt wat wil een mens nog meer. Jullie hebben een mooi huisje en ik denk dat we nog een keertje terug komen.


Vakantie : 12-08-2007
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Boonen

Sorry voor de late reactie maar we hebben al weer een drukke week achter de rug. Wij hebben een prima vakantie gehad in Winterberg. Jammer dat het weer met periodes niet zo goed was maar dat doet niets af aan de uitstekende faciliteiten die we in jullie appartement hadden. Alles wat je op vakantie nodig hebt is aanwezig en ziet er erg verzorgd uit.
Winterberg en omgeving zijn geweldig en zeker de moeite waard om meerdere malen te bezoeken. We verheugen ons erop om deze omgeving ook 's winters te mogen aanschouwen en te genieten van de dan aanwezige sfeer en mogelijk weer in jullie appartement.


Vakantie : 25-06-2007
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Pascal en Yashvin

We zijn weer thuis na het (te) korte weekendje. Fantastisch appartement, keurig netjes is alles zeg. Het is ook dicht bij het centrum, dus lekker een biertje bij het eten. Het weer viel gelukkig al met al mee, dus we konden leuk motorrijden in de omgeving.
Misschien wel tot volgend jaar!


Vakantie : 01-06-2007
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Marc en Martine

We hebben een leuke tijd gehad in het appartement! De nachten waren wel erg warm met een donzen dekbed, maar dat was ook het enige. We vonden het ook leuk dat er een aantal films aanwezig waren, zoals Happy Feet. Bovendien zaten de bank en de stoel perfect! Verder waren de tips en uitleg in de brochure een aangename aanvulling.
We zullen het huisje aanbevelen bij anderen (hebben we al gedaan).


Vakantie : 21-05-2007
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Eektimmerman

Leuk dat jullie een mailtje sturen. Wij hebben het erg naar onze zin gehad. De woonkamer etc zagen er netjes uit. Het huisje was toch iets te klein voor 7 personen. Nou ja in de zin dat er 1 persoon in de woonkamer moest slapen. Wat niet altijd prettig werkt, aangezien je dan wakker wordt van alles wat er gebeurt. Verder heerlijk weekend gehad. Zeker iets om nog weer naar terug te komen.
Het ligt heerlijk centraal en alles was verder aanwezig.


Vakantie : 14-05-2007
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Eric

Wij vonden het appartement erg netjes. Alles was goed voorradig en het was groot genoeg. De ligging is erg gunstig,je loopt echt gewoon het bergje af en t centrum in.
Ons probleem was dat 't gewoon erg shitweer was,voortdurend regen maar dat staat los van 't huis natuurlijk. Het was fijn om na een lange fietstocht een hete douche te kunnen nemen en je kleren gewoon beneden in de kelder te kunnen uithangen.
Alleen jammer dat er door de vele houthakkers die er in 't bos zijn de routebordjes niet meer teruggehangen worden waardoor 't vaak een hoop gepuzzel is om de route weer terug te vinden.


Vakantie : 04-05-2007
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Familie van Bernebeek

We hebben in jullie gastenboekje, dat in het appertement ligt, geschreven dat we erg leuke dagen hebben gehad. We hebben gewandeld, gerodeld, zijn met de kabelbaan geweest en terrasjes gepikt. Het weer was erg goed, maar niet warm.
Het appartement ziet er proma uit: mooie kleuren, alles netjes verzorgd, ruim genoeg voor 4 personen en alles deed het!
We houden dit appartement in ons 'bestand' en hopen een keer in de winter terug te komen. Nogmaals dank je wel.


Vakantie : 22-04-2007
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Van Andel

Hier een klein berichtje uit Hank over ons verblijf in jullie vakantiewoning. We hebben ons aardig geamuseerd in jullie perfect ingerichte woning. Nergens iets op aan te merken. Veel gewandeld in de omgeving, prettig dat alles op loop afstand is. Is voor herhaling vatbaar.


Vakantie : 28-03-2007
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Steenbergen

We hebben het heel fijn gehad in jullie appartement in Winterberg. Er lag inderdaad heel veel sneeuw, we moesten eerst met de sneeuwschep een plaatsje maken voor de auto voor we konden parkeren. En toen we even naar het toeristbureau gingen was de brandweer bezig op het dak met sneeuwschuivers om alle sneeuw eraf te krijgen.
Hoe Winterberg er eigenlijk uit ziet weet ik nu nog niet, omdat alles onder een dikke laag sneeuw lag. Gelukkig was het wel droog en dooide het snel. Mijn man heeft natuurlijk niet in de bossen kunnen mountainbiken, al was het alleen al vanwege alle omgewaaide bomen, maar hij heeft gewoon over de weg flink wat kilometers afgelegd.
Het appartement was prima, lekker warm en gezellig. Die trap doet het echt heel goed bij kindjes van 1,5 jaar en het stapelbed was een hit voor onze dochter van 4. Ook heel fijn die kinder-dvd's! We hebben ons dus heel goed vermaakt. We hebben lekker gegeten bij o.a. Hotel-Restaurant-Café Leisse en de kinderen hebben zich heel goed vermaakt bij Nimmerland.
Als we weer naar Winterberg gaan, huren we zeker jullie appartement weer!


Vorige  1.. 36 37 38 39 ..42  Volgende

Winterberg Kletterwald Klimbos fiets

Kortom we hebben geweldig genoten in huize Eline