Winterberg Vakantie - Gastenboek 11-2006 t/m 03-2007

home
Menu

Recensies gasten 2006/2007

Winterberg Vakantie Appartement Eline voorzijde winter

De omgeving is echt super alleen helaas geen sneeuw, maar we hebben lekker gewandeld in het zonnetje.

Vakantie : 11-03-2007
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Van Kanten

We hebben een heerlijk weekend gehad in jullie appartement. Alles was aanwezig vooral de 2 campingbedjes of trouwens 3 we hadden er maar 1 verwacht. De omgeving is echt super alleen helaas geen sneeuw, maar we hebben lekker gewandeld in het zonnetje. Wij komen zeker terug maar dan willen we het wit zien.


Vakantie : 01-03-2007
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Calis

We zijn net terug gekomen uit Winterberg. De bedden waren opgemaakt bij aankomst, er lagen schone handdoeken, het appartment zelf was schoon en verder was alles aanwezig wat we nodig hadden. Het appartement was warm en prettig toeven! Ondanks de vreselijk pech wat betreft de sneeuw hebben we toch nog wat geskied. De meisjes van 8 en 6 jaar gingen keurig achter pappa of mamma aan en ons zoontje van 3 kon tussen onze benen rustig naar beneden glijden op de blauwe piste bij de camping.
Wij hebben erg genoten van onze kinderen op de ski's en zouden erg graag voor volgend jaar jullie appartement werderom huren.


Vakantie : 24-02-2007
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Baarda

Wij zijn net thuis van een heerlijk weekje Winterberg. Wat hebben wij genoten zeg, en wat een prachtig appartement hebben jullie. Er lag geen sneeuw, maar we hadden prachtig zonnig weer en konden zelfs op een terrasje zitten. De jongens konden wel met een slee van de helling af en hadden dikke pret hoor.
We zullen appartement Eline zeker in de familie, vrienden en buren noemen en aanbevelen het was geweldig. Reuze bedankt voor alle service.


Vakantie : 13-02-2007
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Post

Wat attent, een welkom thuis mail. we hebben een goede terugreis gehad. Ook ons verblijf in jullie appartement is ons erg goed bevallen! erg ruim, netjes, van alle gemakken voorzien en ook kindvriendelijk (campingbedje, tafelstoel en traphekje). Onze zoon vond de trap die naar beneden ging en de spijlen eromheen erg aantrekkelijk. Grappig om te zien hoe hij ons nakeek als we naar beneden verdwenen voor bijvoorbeeld een toiletbezoek.
Omdat de sneeuwcondities wat tegen vielen, hebben we alleen woensdagmiddag en donderdagmiddag geskied, en doordat er in twee dagen tijd veel sneeuw was gevallen, viel het wandelen een beetje tegen: met een wandelwagen besneeuwde straatjes op en af, was toch een beetje teveel voor mijn conditie. Maar we kijken terug op een relaxte midweek die wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar is.
Bij deze bedankt voor het gastvrije welkom.


Vakantie : 13-02-2007
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Bols

Wij hebben genoten van ons weekendje Winterberg, het huisje zag er keurig uit, de kinderen hebben ook genoten, ook erg leuk dat er dvd lagen,jammer dat er geen nederlandse zenders te krijgen zijn maar ja je kunt ook niet alles hebben, wij troffen het met de sneeuw, wij konden heerlijk skien.
Wat het huisje betreft, als we weer naar Winterberg gaan willen we graag weer gebruik maken van jullie huis, bedankt.


Vakantie : 27-01-2007
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Fortuin

We hebben een prima verblijf gehad in jullie appartement. Zoals veel andere gasten al vermeldden, is de inrichting compleet en schoon.
We hadden deze week mazzel dat er wat sneeuw is gevallen. Vanwege de vorst gingen de sneeuwkanonnen ook aan. De liften gingen helaas pas draaien toen wij al naar huis gingen. We hebben met ons 3-jarige zoontje wel heel leuk met de slee van de herloh-piste kunnen racen.
Als we terug kwamen was het lekker warm in het appartement en konden we rustig een dvd-tje kijken. De combi-magnetron was ook erg handig. We hebben lekker afbakbroodjes gebakken voor het ontbijt.


Vakantie : 03-01-2007
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Familie van de Sande-Schram

Jullie ook de beste wensen voor 2007!! Leuk om wederom van jullie een emailtje te mogen ontvangen bij thuiskomst. De terugreis is prima verlopen net zoals het verblijf in jullie woning. De sneeuw was dit jaar niet optimaal maar we hebben toch nog enkele dagen kunnen skien en snowboarden, weliswaar in Postwiese maar dat mag de pret niet drukken.
Oudejaarsavond was ook leuk, niet veel vuurwerk maar toch genoeg. We kijken er weer naar uit om volgend jaar weer naar jullie huisje te komen. Reuze bedankt weer en tot de volgende keer.


Vakantie : 08-12-2006
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Timmermans

We hebben via internet gezocht naar een leuk appartement voor een betaalbare prijs en kwamen uit bij appartement "Eline" in Winterberg. De foto's van het appartement gaven een prima indruk. Het huis zag er prima uit. Alles er op en eraan. Netjes. Groot genoeg voor 6 (bijna allemaal) volwassen personen.
We hebben ons uitstekend vermaakt. Zelf veel gewandeld in een mooie omgeving. De kinderen hebben gerodeld, geschaatst en gewinkeld. Helaas was er geen sneeuw, daar is het begin december te vroeg voor. Als het mogelijk is zullen we zeker weer proberen om jullie appartement te boeken. We weten dat we dan in ieder geval verzekerd zijn van een prima onderkomen.
Bedankt en wellicht tot de volgende keer.


Vakantie : 17-11-2006
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Valkenaars

Wij hebben een heerlijk relax weekend gehad in jullie mooie appartement. Het appartement is voorzien van alle gemakken, rustig gelegen en toch heel dicht bij het centrum van Winterberg. Helaas hadden wij veel regen, maar dat mag de pret niet drukken!


Vakantie : 06-11-2006
Vakantiehuis Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Savarino

Wij hebben een heel leuk weekend gehad in Winterberg. We hebben inderdaad de eerste dag mogen genieten van sneeuw, en daar hadden we geen rekening mee gehouden (een 100% meevalletje dus geweldig gewoon). Het appartement was in een woord geweldig, zoals eerdere reacties al zeiden alles was aanwezig en het was superschoon toen we aankwamen, zelfs het gangpad naar de deur toe was sneeuw vrij gemaakt door een zeer aardige oudere man!
Onze complimenten hiervoor! We voelden ons ook meteen thuis!
Qua ligging ook perfect, je bent echt overal op loopafstand vandaan! (supermarkt, centrum, horeca enz enz.). Als er voor ons in de toekomst weer een weekend Winterberg in de planning staat dan wordt het voor ons zekers weer appartement "Eline" als vakantie woning.
We hebben een goede terugreis gehad, en iedereen kwam zeer voldaan thuis. Kortom een 100% geslaagd weekend om niet gauw te vergeten!


Vorige  1.. 39 40 41 42   Volgende

Winterberg Vakantie Appartement Lisette voorzijde winter

De kinderen hebben gerodeld, geschaatst en gewinkeld.