Winterberg Vakantie - Gastenboek 05-2006 t/m 10-2006

home
Menu

Reacties gasten mei tot oktober 2006

Winterberg Vakantie Appartement Eline tuin winter

We troffen het huisje zeer netjes aan en voelde ons er al snel in thuis.

Vakantie : 27-10-2006
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Seiffers

Even een berichtje. Als je het naar je zin hebt vliegt de tijd. In het gastenboek staan lovende dingen, wat wij ook kunnen bevestigen. In het kort nog even: We troffen het huisje zeer netjes aan en voelde ons er al snel in thuis. De bedden waren opgemaakt, hebben 1 set nog wel even verplaatst. Want de kinderen wilde apart liggen. Het weer was niet optimaal, maar we hebben wel 1 mooie dag gehad. Kortom we zijn er echt even uit geweest.


Vakantie : 23-10-2006
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Marloes

We hebben het erg naar onze zin gehad in jullie appartement. Met de beschrijving in de hand is het appartement goed te vinden. Het ziet er allemaal erg nieuw uit en is ruim genoeg voor 6 personen. Wij vonden het ook ideaal, dat het centrum op loopafstand was. Een aanrader voor iedereen die naar Winterberg op vakantie wil.


Vakantie : 13-10-2006
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Kabel

We hebben het fantastisch gehad. Een heel fijn en gezellig appartement met alles erop en eraan. Het was net alsof we in ons eigen huis zaten, zeer vertrouwd dus. Het is er lekker rustig en toch maar 5 minuten lopen vanaf het centrum. Daarbij hadden we prachtig weer, wat wil je nog meer. Voor ons was het zeker voor herhaling vatbaar. Zoals jullie lezen was alles zeer geslaagd.


Vakantie : 25-09-2006
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Witte

Genoten van onze vakantie in winterberg in jullie appartement. Deze was lekker compleet en goed centraal gelegen. Ik denk dat we nog wel eens terug komen.


Vakantie : 19-09-2006
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Thomassen

Wij zijn terug. Het appartement was/is keurig verzorgd. Alles erop en eraan. Keurig.


Vakantie : 28-08-2006
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Hans en Gre

Hieronder volgt ons trein/bus reisverslag naar jullie schitterend appartement "Eline".
In Nederland kun je bij alle grote stations de reis plannen, en tickets kopen. Voor Duitsland kun je speciale tickets kopen die heel erg goedkoop zijn, (maar er moet wel een weekend in zitten) B.v. Amsterdam-Winterberg retour voor 2 ps. € 115.00.
Een schitterende treinreis overigens want je begint al zittende te genieten van het steeds mooier wordend Sauerland. Dus in totaal van Amsterdam-Winterberg 5.17u.
Aangekomen in jullie appartement eerst even rondgekeken hoe mooi alles was en prima voor elkaar. Echt alles was aanwezig. Koffers uitgepakt, koffie gedronken en naar het centrum gelopen-(ong. 5min.)-en de gezellige winkelstraat bekeken. En zo was het etenstijd geworden. We hadden onszelf beloofd om een keer UIT eten te gaan, maar dat het iedere dag zou worden…….. We konden echt uitkiezen:-Chinees-Grieks-Steaks-noem het maar op, en niet duur. Het Nudelhaus was voor ons een leuke eetgelegenheid. Ze hebben ons op ideeën gebracht om thuis iets lekkers klaar te maken.
Op zaterdag rijdt de Panorama-bus. Met de Sauerland-cart €3.50 p.ps. Een aanrader. De rondtour duurt 1.30u. en gaat 3x per dag.
Conclusie:
Winterberg? Met de trein? Appartement “Eline”? Genieten van het mooie Sauerland met trein/bus? Voor ons was het geslaagde vakantie.


Vakantie : 19-08-2006
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Jan en Erna

We hebben het geweldig gehad. Het was allemaal prima in orde. Niks op aan te merken en we komen beslist terug. Een aanrader


Vakantie : 08-08-2006
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Schuurman

We zijn inderdaad weer thuis. We hebben een heel erg leuke tijd gehad in Winterberg. Het appartement was goed, alles was aanwezig en de omgeving was leuk om van alles te ondernemen. Het weer was gemiddeld. Soms zon, soms wat regen..............maar goed genoeg om van alles te ondernemen.
Kortom we zijn zeer tevreden..................en wellicht proberen we jullie appartement ook nog eens in het winterseizoen om een poging tot skiën te wagen nu onze kids ook wat ouder zijn.


Vakantie : 16-07-2006
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Mol

Het weekje Winterberg was aangenaam. Uw internetsite biedt foto's die goed overeen komen met de werkelijkheid. Dit is vaak anders. Absoluut top. Ook de opvang/sleuteloverdracht in Winterberg is probleemloos verlopen.


Vakantie : 29-05-2006
Appartement Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Westra

Het appartement is super en we komen zeker nog een keer terug maar dan als het beter weer is.


Vorige  1.. 39 40 41 42   Volgende

Winterberg Vakantie Appartement Eline tuin zomer

We hebben het geweldig gehad.