Winterberg Vakantie - Gastenboek 02-2006 t/m 05-2006

home
Menu

Reacties gasten begin tot medio 2006

Winterberg Vakantie Appartement Eline achterzijde winter

Alles was netjes geregeld.

Vakantie : 21-05-2006
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Tromp

Hai, we zijn gisteravond thuis gekomen en hebben het erg naar ons zin gehad.
Het huis was helemaal goed, netjes, schoon, gezellig, alles was aanwezig!!! en lekker dicht bij het centrum. Zoals ik ook al in het schrift had geschreven, ik vond het echt top dat er handdoeken lagen en we geen linnengoed mee hoefde te nemen. Dat scheelt zoveel kofferruimte. Echt alles was keurig verzorgt en niet alleen in het huisje. Alles was netjes geregeld. Hartelijk dank hiervoor.
Het is er echt prachtig, vooral als je zo richting Willingen rijdt, zonnetje schijnend over de bergen, met die geel gebloemde vlakken, prachtig. Lekker gerodeld en gezwommen, gewandeld enz. Komen zeker nog eens terug.
We hebben heel erg genoten!! Vriendelijke groet van ons.


Vakantie : 08-05-2006
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Leeuwenstein

Alles was Prima. al de Lewensteintjes zijn heel tevreden.


Vakantie : 02-05-2006
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Boekhold

We hebben een leuk weekend gehad in jullie appartement. Het zag er goed verzorgd en compleet uit. Het weer zat helaas niet erg mee; we werden zaterdagmorgen verrast toen we wakker werden en uit het raam keken met sneeuw. Het was heel koud die dag, 1 graad en vele sneeuwbuien.
Verder hebben we geen op- of aanmerkingen op het appartement.


Vakantie : 04-04-2006
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Berghs

Het was, ondanks het slechte weer, een aangenaam verblijf.


Vakantie : 29-03-2006
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Bollen

Dank voor jullie hartelijke email en goede zorgen tijdens ons korte verblijf in Winterberg. We hebben het ondanks geen ski-mogelijkheden toch naar ons zin gehad. Wandelingen gemaakt en beetje omgeving verkend. Het appartement is erg warm ingericht en we voelden ons meteen thuis. Verder was alles echt top. Nogmaals dank en hopelijk tot ziens.


Vakantie : 21-03-2006
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Paridaans

Bedankt voor het mooie en gezellige appatement. We hebben in het gastenboek geschreven dat we een fijn weekend hebben gehad en dat we ervan hebben genoten.Bedankt voor de gastvrijheid.
Hopelijk tot de volgende keer.


Vakantie : 13-03-2006
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Mathilde

Het was geweldig!
De eerste dag in Winterberg geweest, was daar druk en aan het einde waren de pistes minder. Toen we in het appartement kwamen was het al lekker warm! De tweede dag zijn we naar Alt Astenberg geweest, wat een mooi gebied en hele goede sneeuw! 's Nachts 20 cm bijgevallen. De douche was heerlijk en we hebben een prima weekend gehad en we zullen jullie appartement zeker onthouden!


Vakantie : 11-03-2006
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Familie Schop

Wat leuk zo`n berichtje bij thuiskomst. We hebben het erg naar ons zin gehad in jullie appartement. We hadden schitterend weer, heel veel sneeuw en ook veel zon. We hebben zelfs voor het eerst van ons leven gelanglauft en dat met bijna 60 jaar, ja ja.
We willen graag volgend jaar teruggaan......... zijn er al reserveringen???
We hebben nog wat folders neergelegd. Van onder andere de bierbrouwerij Warstein, waarvoor je wel een reservering moet maken wil je deelnemen aan de rondleiding, wat erg leuk was, en waar je na afloop een heerlijke kop soep kreeg en 3 biertjes en als aandenken een mooi glas.


Vakantie : 05-03-2006
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Spooren

We zijn net terug van een paar fijne dagen in jullie appartement. We hadden volop sneeuw en zon en de kinderen hebben zich, net als wij prima vermaakt, we hadden dan ook skilessen genomen.
Verder is alles in het huisje prima verlopen, behalve dan dat er tijdens de afwas een glas gesneuveld is. Fijn dat de bedden al opgemaakt waren en het was er ook goed warm gestookt. Natuurlijk hebben we ook in het gastenboek geschreven.
We hebben maar een paar buren begroet, verder leek het niet bezet. Wie weet kunnen we in de toekomst nog eens terecht.


Vakantie : 27-02-2006
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Familie van der Lugt

We hebben een heerlijke tijd gehad in jullie prachtige appartement. Alles was compleet, clean en k(l)eurig! Uitstekende bedden, hoewel we de kussens (maar dat is misschien heel persoonlijk) wat erg plat vonden, die zouden wat ons betreft wel wat steviger mogen, maar ondanks dat hebben we uitstekend geslapen! Dit is nu het vijfde jaar dat we in Winterberg komen en elk jaar hebben we ergens anders gezeten, maar qua woning en plek hebben we hier het meest van genoten.
We hopen, zo mogelijk, zeker nog eens terug te kunnen komen. In ieder geval bedankt en inderdaad de sneeuw was nog prima ... !


Vakantie : 20-02-2006
Vakantiewoning Winterberg : Eline
Bericht in gastenboek van : Fam.Ritmeester

We hebben een heerlijk verblijf in jullie appartement gehad alles zit erop en aan het weer was prima vol op sneeuw en we zullen het zeker volgend jaar weer herhalen.


Vorige  1.. 39 40 41 42   Volgende

Winterberg Vakantie Appartement Eline achterzijde zomer

Qua woning en plek hebben we hier het meest van genoten