Winterberg en omgeving

Appartement
Eline

Appartement Eline heeft één eigen parkeerplaats en een gezamenlijke tuin waar je prima buiten kunt zitten. Rustig gelegen en op enkele minuten loopafstand van het centrum. Voorzien van Satelliet TV met vele Nederlandse zenders en gratis WIFI. De inrichting is zeer compleet met in de keuken een vaatwasser.

Ligging

Slechts 3 uur rijden van Utrecht en dan zit u al middenin een van de mooiste vakantiegebieden van Duitsland, het Sauerland. Het Sauerland heeft een zeer afwisselend landschap dat voor het grootste gedeelte bestaat uit middelgebergte met toppen tot ruim 840 meter hoog met daartussen diepe dalen.

Winter

In de winter is het Sauerland het gebied voor een lang weekend wintersport, maar langer kan natuurlijk ook. Door de vele toppen en dalen zijn er voldoende pistes om alle vormen van sneeuwpret te accommoderen. Alpineskiërs en snowboarders kunnen omhoog met allerhande liften van cabine- tot sleeplift.

Zomer

Door de ligging dicht bij Nederland is het gebied uitermate geschikt voor korte tripjes en langere vakanties. Alle jaargetijden valt er wel iets te beleven in het Sauerland, maar de beste seizoenen zijn natuurlijk de zomer en de winter. In de zomer kunt u eindeloze wandel- of fietstochten maken over de goed bewegwijzerde en rustige paden.

Uitjes

Vanuit Nederland ben je zo in Winterberg. Dit plaatsje hoort bij één van de top tien belangrijkste toeristische plaatsen in Duitsland. Winterberg heeft een treinstation en in de winter is Winterberg rechtstreeks vanuit Nederland met de trein te bereiken.

de_DEDeutsch
nl_NLNederlands de_DEDeutsch